I Muslin uz ''Orlove''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.06.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

I dalje je uz njih, pogotovo sada kada je najvažnije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Veliki broj navijača Srbije otputovao je ovih dana u Moskvu, kako bi bodrio naš nacionalni tim večeras protiv Brazila u odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Među njima i bivši selektor ''Orlova'' Slavoljub Muslin, sa kojim na klupi je reprezentacija Srbije i izborila plasman na ovo takmičenje.

Proteklih meseci mogle su se čuti i neprijatne polemike, pojedine međusobne optužbe na relaciji FSS - Muslin, ali danas sve to pada u zaborav.

Svi smo uz naše reprezentativce, svim srcem navijamo da večeras ostvare istorijski trijumf, a ''Telegraf'' prenosi da je Muslin juče sa beogradskog aerodroma otputovao u Moskvu da na licu mesta bodri reprezentaciju Srbije.

Deo navijača koji je krenuo istim putem iskoristio je priliku i za zajedničko fotografisanje sa bivšim selektorom Srbije, opširnije o tome ovde.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Wednesday, 27.06.2018
14:41

Moze da dobaci neki savet.

avatar
karma
Wednesday, 27.06.2018
12:10

Muslinu tebi svaka cast sto nisi dozvolio da ti razni menadzeri kroje tim i iskreno mi zao sto te smenili a garant bi bolje prosli!

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 27.06.2018
11:06

Muslin je jedan veliki gospodin koji nije dao savezu da mu sastavlja tim i koji je prvi javno o tomeprogovorio i zato ima moj Respekt iako na papiru vise volim Krstajin izbor