Hrvati optimisti: "Sve je moguće"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.06.2018.
00:02
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić rekao je danas da je "sve moguće" ako njegova ekipa nastavi da igra kao i do sada na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

"Do sada nismo bili favoriti jer poslednjih 20 godina skoro ništa nismo uradili. Samo treba da nastavimo ovako, prvo Island, a onda osmina finala. Ako nastavimo ovako kvalitetno da treniramo i da se zalažemo, onda je sve moguće", rekao je Perišić, prenosi "Hina".

Hrvatska je upisala dve pobede na početku šampionata sveta u Rusiji, protiv Nigerije i Argentine, i obezbedila plasman u osminu finala.

"Za većinu nas je ovo četvrto veliko takmičenje, imamo iskustva i na visokom smo nivou. I u Francuskoj smo igrali dobro, ali nas je sreća zaustavila protiv Portugala. Nadam se da će se u Rusiji sreća okrenuti na našu stranu", rekao je Perišić.

Perišić nije želeo da prognozira protivnika u osmini finala.

"Francuska ili Danska? Ne bih voleo da prognoziram, jer se onda to neće ostvariti. Tako smo i u Francuskoj imali neke želje, pa se u poslednjem minutu sve promenilo i dobili smo Portugal", rekao je krilni igrač milanskog Intera.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
10BillionXD
Sunday, 24.06.2018
10:12

Hrvatska je u na EP-u 2016. bila duplo slabija (uzimajuci u obzir sve aspekte i na terenu i van njega) a opet ih je kasniji prvak Portugal jedva izbacio iz 1/8 finala. Ove godine nadam se da idu do kraja jer su apsulutno kompletna ekipa i igraju jedni za druge!

avatar
Joker96
Sunday, 24.06.2018
03:29

Mozemo da pricamo sta hocemo ali Hrvati su jedini iz te prosirene grupe najjacih reprezentacija uspeli da zabeleze sjajne rezultate uz dobru igru i bez primljenog gola protiv dva nezgodna rivala. Belgijanci dobri takodje ali ipak protiv dosta slabijih protivnika, videcemo ih protiv Engleza.