Hrvati dodelili medalju i "bludnom" Kaliniću, ovo je njegova reakcija!

Autor: Beta Beta
petak 20.07.2018.
13:08
Izvor: Beta

Igrači su glasali da i njemu da srebrna medalja sa Mundijala u Rusiji.

EFE/MATTEO BAZZI
EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić odbio je da uzme srebrnu medalju sa Svetskog prvenstva, preneli su danas hrvatski mediji.

Kalinić je bio u timu Hrvatske na Mundijalu u Rusiji, ali ga je selektor Zlatko Dalić izbacio iz tima, nakon što mu je fudbaler u tri navrata rekao da nije spreman.

Hrvatska je dobro igrala na turniru, stigla do finala, gde je izgubila od Francuske sa 2:4.

Stručni štab i fudbaleri su, posle svega, ipak odlučili da uruče Kaliniću medalju, iako nije igrao na turniru, ali je bio u sastavu, pa je Savez dobio medalju za njega.

Kako su prenele Sportske novosti, Kalinić se zahvalio na ponudi i odbio je medalju uz poruku: "Hvala vam, ali ja nisam igrao u Rusiji".

Kako se navodi, to je očekivan odgovor napadača, koji je izbačen iz tima dva dana pre utakmice sa Nigerijom u prvom kolu, zbog čega je navukao bes hrvatske javnosti.

Kalinić je još u prijateljskoj utakmici protiv Brazila na Enfildu odbio da uđe u igru sa klupe zbog navodnih bolova u leđima, a zbog istog razloga nije želeo da uđe u igru ni protiv Nigerije.

Nakon što je propustio i jedan trening zbog istih problema, Dalić je izgubio strpljenje i 18. juna ga prvim avionom poslao u Split.

Kalinić je trenutno na pripremama sa Milanom, a španski mediji preneli su da će uskoro preći u Atletiko Madrid.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 20.07.2018
15:22

Nije zasluzio.

avatar
Südkurve München
Friday, 20.07.2018
13:23

Koliko su ti igraci zapravo dobri ljudi, kada su bili slozni da mu uruce medalju, a zbog njega je Mandza morao igrati i pod bolovima skoro svaku utakmicu na sp-u

avatar
Čika Marko
Friday, 20.07.2018
13:36

Da...sve same dobrice.