Glavu gore, momci! Težak meč za Srbiju, protiv Brazila jurimo prolaz!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.06.2018.
21:53
Izvor: Sportske.net

Poraz reprezentacije u drugom meču Mundijala od Švajcarske.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Poraz Srbije u drugom meču Svetskog prvenstva u fudbalu u Kalinjingradu od Švajcarske. Naši su poraženi rezultatom 1:2 iako su vodili od 4. minuta golom Aleksandra Mitrovića.

Srbija je pretila od samog starta i to po desnoj strani. Dušan Tadić je uspevao da namuči Rikarda Rodrigeza, dva puta je uputio centaršut ka Aleksandru Mitroviću. I dok je prvi put Zomer odbranio udarac srpskog napadača glavom, drugi put u 4. minutu nije, Srbija je povela sa 1:0.

Odlično je krenulo po naš tim, ali smo se nakon gola povukli na svoju polovinu.

Švajcarci su pretili, ali nisu stvarali velike šanse, dok je Srbija ponovo imala par poluprilika. Aleksandar Mitrović je šutirao nakon centaršuta Ivanovića, zatim je Milinković-Savić oprobao svoj udarac, ali je lopta otišla pored gola.

Pokušao je i Mitrović makazicama, a onda kreću Švajcarci ozbiljnije ka golu Stojkovića.

Nakon jednog kornera su zapretili, da bi u 30. minutu imali najbolju šansu preko Džemailija, pronašao ga je Cuber u sredini, ali je Vladimir Stojković rastao u junaka.

Vladimir Stojkovic

Potpuno smo prepustili Švajcarcima sredinu terena, imali su oni daleko više loptu u svom posedu i to nas je zaustavilo od napada u nastavku.

Imali smo šansu nakon prekida, Kolarov je ubacio loptu, odbila se ona do Tadića koji je desnom nogom pokušao da šutira, ali je njegov udarac odbranio Zomer.

Veliki problem pred nastavak na naš tim jesu bila tri žuta kartona koje su dobili Sergej, Matić i Luka Milivojević.

U 43. minutu nakon kornera koji je izveo Tadić videli smo još jednu veliku šansu za naš tim, Duško Tošić je za par centimetara zakasnio na loptu i ostalo je 0:0. Imao je Tadić još jednu šansu u nadoknadi vremena, ali je njegov šut otišao preko gola.

Sergej Milinkovic-Savic

U nastavku smo imali šansu preko Mitrovića i Tadića, a onda šok za naš tim. Loše smo počeli drugo poluvreme, loše smo branili napad Švajcarske u 52. minutu, Šaćirijev udarac je izblokirao Kolarov, ali se lopta odbila Džaki koji pogađa sa 25 metara za 1:1.

Imao je Šaćiri još jednu šansu kada je pogodila lopta stativu nakon njegovog udarca, desilo se to u 58. minutu utakmice, a onda nešto agilnija igra našeg tima.


Imali smo veliku podršku sa tribina, ali ne i previše snage kao u prvom meču protiv Kostarike. Švajcarci nisu bili toliko smeli u napadima na naš gol kao kada su gubili, a ni naši se nisu previše upuštali u napade na drugoj strani.

Imali su Švajcarci veliku šansu u 84. minutu, Embolo se našao u šansi, ofsajda nije bilo po proceni nemačkih sudija, ali nas je ponovo spasio Vladimir Stojković.

Onda je usledio 90. minut i velika kontra Švajcaraca, Šaćiri je uspeo da je istrči do kraja, pogodio je pored nemoćnog Vladimira Stojkovića za 1:2. Ostalo je samo 4 minuta za naš tim nakon ovog gola.

Nismo imali snage, nadamo se da ćemo imati protiv Brazila.

Kalinjingrad stadion
Srbija - Švajcarska 1:2
Strelci: Mitrović u 4' za Srbiju, Džaka u 52. za Švajcarsku, Šaćiri u 90'


Srbija: Stojković - Ivanović, Milenković, Tošić, Kolarov -Matić, Milivojević (od 81' Radonjić) - Tadić, Milinković-Savić,Kostić (od 64' Ljajić) - Mitrović.

Švajcarska: Zomer – Lihtštajner, Akanđi, Šer, Rodrigez – Džaka,Behrami – Šaćiri, Džemaili (od 73' Embolo=, Cuber - Šeferović (od46' Gavranović).



Ne propustite

Komentari

137 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
myspace
Saturday, 23.06.2018
09:44

Nema sta da napisem sto vec nije napisano :/

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 23.06.2018
07:00

Napred momci, pokazite srce junacko i pobedite Brazil. Iako smo izgubili i drugo poluvreme odigrali katatrofalno opet sam tu za njih. Bilo je milina gledati prvih 30 min, trudili su se, izgubili ali moramo stati iza njih.

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 23.06.2018
06:55

Srce me boli za Srbijom, kako smo ovo izgubili

avatar
Don Silvio
Saturday, 23.06.2018
01:02

Sudija je odradio svoje. Znam zvuci glupo al od onoliko lopti na Mitrovica da ne bude ni jedan faul u zoni suta je i vise nego providno. Izgubili jesmo ali su za razliku od prije barem bili hrabri. Mozda su trebali cuvati 1:1 al mi nije zao. Ljaic ne treba da igra za reprezentaciju i tu je Mihajlovic 100% bio u pravu, decko se ne trudi ni sekunde. Stojkovic je morao bolje kod prvog gola, i ostajem pri svom da ga treba zameniti covek je branio u 12 klubova i nikad nije branijo u jacoj ligi od SLS nadam se da ga posle ovog prvenstva vise nece biti. I treba nam pokretljivi vezni red...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
00:29

Cetiri i po godine pisem o tome kako nas je brih ostetio protiv hrvatske na NASEM NAJVECEM stadionu, vec cca pola godine (nisam imao prilike za nesto duze) pisem o tome kakva je selekcija trebala da bude za OVAJ MUNDIJAL, usamljen u tome kao i u svemu drugom, spora, ali, dostizna.

avatar
costadeen
Saturday, 23.06.2018
00:29

Gresaka je bilo, to niko ne spori. Mogli smo bolje, morali smo ovde onako, onde ovako... sudija nam jeste malo skresao krila, sve to stoji. Ali, podrska momcima, pa da probamo u sredu uraditi nesto sto ce vecina okarakterisati kao nemoguce. Pobeda protiv Brazila, jer... zasto da ne??? :)

avatar
sotir milivojevic
Saturday, 23.06.2018
00:24

Objavite mi komentar, momcima treba podrska sada, lako je bilo nakon Kostarike hvaliti, ajmo sad punu podrsku, Brazil nije nista specijalno na ovom SP da se ne mogu dobiti, treba vjerovati a ako se vjeruje nista nije nemoguce!!!

avatar
vkjn
Saturday, 23.06.2018
00:22

U toku prvih 45 munuta, nekoliko puta su mi suze krenule jer sam po prvi put osetio da je neko uz nas.
Kad god su Albanci bili u dodiru sa loptom ceo stadion je zviždao.
Mislio sam da pravda postoji i da ćemo pobediti.
Ali, od pravde ništa.
Nemački sudija je bio na njihovoj strane i to je bilo očigledno.
Njegove odluke su nas koštale pobede.
Ubeđen sam da je politika umešala prste.
Objektivno je protivnik odigrao bolje, ali da politike nema u sportu, iz ovog meča bi izašli kao pobednici.

avatar
sotir milivojevic
Saturday, 23.06.2018
00:12

Vi ste srpski junaci i ne smije vam niko nista prigovoriti, dali ste sve od sebe, veceras nije bilo dovoljno, ali ja vjerujem da cete dalje dogurati od Dzake, Sacirija, Dzemailija i Behramija i ako niko ne vjeruje ja vjerujem da ce Brazil pasti!!!!

avatar
sotir milivojevic
Saturday, 23.06.2018
00:08

Srpski junaci, ako treba da ginemo, poginimo slavno protiv Brazila, niko vam ne smije nista prigovoriti sve dok dajete sve od sebe, a ako to nije dovoljno nije ni vazno, bitku smo izgubili, ali ne i rat!!!! Idemo hrabro da srusimo one koji se nedodirljivi cine!!!!

avatar
Nikola_pg
Friday, 22.06.2018
23:56

Ko vidi Milinkovic Savica neka javi. 150 mEleona. A Muslin se samo smjeska. Mitrovic lav. Steta, velika steta.

avatar
Don Silvio
Saturday, 23.06.2018
01:09

Svako moze da ima los dan. Jedan Mesi se ne vidi cjelo prvenstvo a ti pominjes SMS. Sto se tice Muslina on bi na prvenstvo odveo 15 stopera i to onih koji bi mu dali kintu. Muslin nije imao nikakvu igru grupa je bila toliko losa da i sa takvom igrom mozes da se plasiras na prvenstvo. Krstajic nije strucnjak al se momci barem trude i imaju neku igru i sisu kukavice.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
11:24

Za ovo si u pravu...

avatar
RaZZoR
Friday, 22.06.2018
23:34

Kako se naivno prokockala prednost pa stvarno nmg da vjerujem, tekmu gledo u Tuzli cijeli kafic navijao za Srbiju a onda sok na kraju...Srbija zasluzuje dalje da ide, Srbija moze i mora dobit Brazil pa nek imam milion minusa, moze se pobijedit Brazil i to je to...Naprijed Srbijo

avatar
Savoa
Friday, 22.06.2018
23:19

Ljudi od napadanja nema nista mi dok kao nacija ne popravimo taj fudbalski mentalitet mi necemo imati rezultate. Kao prvo mi smo nerealni, neposteni,kritikujemo ih a onda ocekujemo svetsku titulu, jedini igrac koji ima pravi mentalitet tj mentalitet profesionalca je Tadic, svestan nasih vrlina i mana, mora postojati organizovanost strpljenje i vera, zanji gol je nedopustiv, ali moramo jednom pruziti momcima podrsku a ne uvek kad izgubimo po njima i selektoru, dajte da svi nesto naucimo i napredujemo, ajde da ih podrzavamo od sad zauvek. Briga me za vas ja verujem u pobedu protiv Brazila.

avatar
adidas forever
Friday, 22.06.2018
23:13

Da ćemo izgubiti to sam znao i pre utakmice. samo što sam mislio da nećemo ni imati šansu za pobedu. A imali smo je i naravno prokockali. Najpre nisam mislio da uopšte i možemo da odigramo kao prvih 20 minuta, a potom nisam ni očekivao takvu reakciju Švajcaraca na našu ofanzivu i visoki presing. Sve u svemu prelako smo dolazili ili u šanse ili u prilike da stvorimo ozbiljne šanse, što je MORALO da se iskoristi za još gol ili dva, pa tek nakon toga da se razmišlja o povlačenju, ali ne ovakvom, već mnogo pametnijem.

avatar
Monte_Kristo
Friday, 22.06.2018
23:05

Prvi preokret na prvenstvu i to bas nama da se desi,sta vam to govori osim da smo mentalno najslabija ekipa na svetu,plasimo se uspeha,veciti gubitnici nasi fudbaleri,onako da krenu na sve ili nista ej,na pola terena pravi ofsajd zamku,a 1-1 nam isto kolko tolko odgovara,uzascina je mala rec,3-0 za Brazil sa pola gasa...

avatar
Armani
Friday, 22.06.2018
22:59

Cist penal ne sviran kod 1-1 da se zabilo i da se nije pobjedilo bilo bi drugacije ovako je sada jako jako tesko skoro pa i nemoguce

avatar
Friday, 22.06.2018
22:45

Нисте ми објавили коментаре али ја рекох да ће суђење одлучити. На полувремену наша два задња везна опоменути, што аутоматски умањује жустрину њихових стартова у наставку, значи одбрана осакаћена, на крају четири жута за нас, њима један у последњем минуту реда ради, пенал који се види из авиона а судија свира контра-фаул, шта ту има да се анализира, и кад саставимо какав-такав тим, суђење нам дође главе. Нисам имао друга посла па сам први пут од 2002 гледао. Одбојка, тенис су спортови, ту нема преваре, побеђује бољи. Фудбал је превара за наивне и нема везе са спортом.

avatar
LuckyStrike
Friday, 22.06.2018
22:41

Kako vas nije sramota srce su ostavili na terenu 120% sebe je dao svako... jedina greska je sto je u 40 minuti ceo nas vezni red imao zuti i niko posle toga nije smeo da udje u duel.. alo bre mislite malo...

avatar
Monte_Kristo
Friday, 22.06.2018
23:57

Pa ako su nasi ostavili srce sta su onda ovi kvazi Svajcarci ostavili,i srcu i dusu i telo,pojeli nas bre u drugom,veca zelja,motiv,i to igraca koji ne osecaju nacionalnu pripadnost,ne mozemo uvek traziti opravdanja za njih,veliko razocarenje i sramota za nas fudbal,eto!

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 23.06.2018
02:06

i sta smo sad mi krivi sto su oni krljali i podobijali zute?

avatar
x90x
Friday, 22.06.2018
22:30

Mladen Krstajic iskljucivi krivac! Kakva je ono postavka igre?!
"Presing"?! Ova cetvorica napred stoje, na 5 metara od njihovih igraca, niko ni ne napada loptu. Njihovi stoperi su mogli kafu da piju sa loptom u nogama koliko su ih pritiskali. A odbrana i vezni red skroz pozadi, izmedju livada! Izmedju linija tima po 30m u proseku?! Pa sta je to? Deo ekipe igra "presing" bez trcanja, drugi deo stoji nazad i ceka bunker. Ako je hteo da igra presing mogao je da pogleda Liverpul da vidi kako to izgleda. Moraju linije tima da se krecu zajedno, a ne kao "muve bez glave" sto rece Mitrovic.
Sto je najgore nama bi Toni Pjulis legao kao budali samar, on zivi za ovako fizicki velike i jake ekipe kao mi, moramo da znamo sta mozemo na terenu.
I Argentina je juce pokusavala da igra kao Gvardioline ekipe, sa golmanom iz zadnje linije da se iznosi lopta, a nemaju igrace i golmana za tako nesto. Isto i mi, svi spori i veliki, Mitar prespor, a hocemo "presing"? Pa stanite nazad i udavite ih snagom na malom prostoru i cekajte kontru, sa nasim igracima nema drugog leka...

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 23.06.2018
02:08

upravo je to radio drugo poluvreme i urnisalu su nas posle takve taktike.

avatar
Axwell ciganin
Friday, 22.06.2018
22:30

Ovo veceras je opet licilo na onu staru reprezentaciju Srbije. Ne mozes da das gol u 4. minutu i da se potpuno povuces, prosto ne ide tako. Duća je opet pokazao da je najbolji igrac trenutno u reprezentaciji.

avatar
Mads87
Friday, 22.06.2018
22:28

Ma igrali su bre kao zene u drugom poluvremenu.Celo drugo poluvreme visak na desnoj strani imaju a mi nismo izuzev onog ne penala nego penalcine nismo nista ni napravili

avatar
SRBIJAA
Friday, 22.06.2018
22:28

Momcii! Hrabro na Braziil, doneli ste nam puno srece zadnjih godinu dana, jedino zameram bunkerico... Ali nema veze. Nastaviti gde smo stali, Krstajicu puna podrska, i da se polako stvara tim za vise domete! ZIVELA SRBIJAA!!!!

avatar
Čeki
Friday, 22.06.2018
22:27

Sramota kakva malodusnost u igri. SMS postojao nije, a Matic igrao ko amater (po ko zna koji put me iznervirao). Igra bila dobra samo 20 min. Jos ispade Pixi covek u pravu po ovome sto su odigrali ostalih 70 min. (mada ja pre mislim da izbaksuzirao covek). Sto mi Srbi volimo da zakomplikujemo, niko to ne moze. Nista, sad protiv Brzila da izginu ko protiv Kostarike, pa sta bude.

avatar
Triple H
Friday, 22.06.2018
22:25

Po meni glavni razlozi za poraz su sudija (Nemac sudi Nemcima) koji je svirao svaku mogucu situaciju unutar svajcarskih 40 metara kao faul u napadu, i cinjenica da je (opet, po meni) Krstajic lose odradio svoj posao kada su u pitanju izmene. Na sta tacno mislim? Prvo, Mitra je trebalo da izmeni oko 70og minuta jer je covek izginuo kao tri lava i raspadao se poslednjih 30 minuta posto je bio mrtav umoran. Cemu Prijovic kao neko ko je imao solidnu sezonu ako ga necemo koristiti? Drugo Kostic uopste nije trebalo da igra prvu, nego je trebalo Ljajica staviti od starta jer je mnogo bolji na lopti i generalno korisniji, a Kostic evenutalno kao izmenu. I trece, pa gde da zamenis zadnjeg veznog kada nam odbrana ionako propusta sa svih strana? Jedino je trebalo da zameni Milivojevica Grujicem, cisto svezine radi. Nazalost, sada cemo morati da se tucemo sa Brazilom do kraja, i da se nadamo da ce Kostarika dobiti ove. Provokacije "svajcarskih igraca" ne bih komentarisao, Mitar je tako gospodski to objasnio pre neki dan, da zaista ne treba trositi reci. E da, i ono je bio penal kao vrata, nadam se da ce Briha poslati kuci, zaradio je dovoljno novca, moze odmah na letovanje.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
00:26

Doktore, naklon do poda...

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 23.06.2018
02:12

gde ti vidis njemce ili svajcarce u njihovoj repki?

avatar
deki trbic
Friday, 22.06.2018
22:21

ja sam lepo govorio i pisao da nema sanse da prodjemo grupu, ono je bila cista sreca sto smo pobedili Kostariku..dali gol pa se povukli kao kukavice ccc no, ako pak nista prosao tiket :D

avatar
Kori Volden
Friday, 22.06.2018
22:26

Tvoja poenta na ovom sajtu je da kontriras svemu srpskom. Jako si iritantan.

avatar
LuckyStrike
Friday, 22.06.2018
22:38

Red star na kapi ako znas sta je to.. a ne ne znas ti si ipak ona druga strana levo od nas

avatar
BarsaSaMarsa10
Friday, 22.06.2018
22:17

Ne mogu da shvatim da ti postignes gol u 4 minutu i da se nakon toga potpuno povuces.Ja ne znam da li im je to Krstiajic rekao ili jednostavno podsvesno to rade,ali ne moze tako da se igra fudbal.Sve ovo danas je licilo na onu dobru staru fudbalsku reprezentaciju,izuzev Tadica i Mitra kome svaka cast kako se rvao sa protivnicima celu utakmicu.Ono smece Svabsko uopste necu da komentarisem.Jos na sve to da nam one dve siptarcine daju gol,uzas...

avatar
Friday, 22.06.2018
23:55

A šta zna Krstajić da im objasni kad mu je ovo prvi posao?

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 23.06.2018
01:50

Brate ja nikada nisam imao ni taj prvi posao,pa znam da ne mozes da se uvuces u svoj kazneni,ispucavas loptu 80 minuta i ocekujes pozitivan rezultat na kraju.

avatar
Hajduk United
Friday, 22.06.2018
22:16

Penal ka kuća na Mitroviću...ono je presedan...znas kad ti to hrvat kaze da je tako...

avatar
Die Schweiz
Friday, 22.06.2018
22:11

Poruka navijacima Srbije. Malo manje lozenja u budusnosti, pa cete lakse podnositi poraze, iako bi trebalo da ste na njih vec navikli. Avant Suisse...

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 23.06.2018
07:16

Kod nas bar znamo ko nam igra, sve Srbi bre.. kod vas i urta i murta, pa pogledaj na sta ste izasli bre... samo jos pingvine nemate

avatar
Di Stéfano
Friday, 22.06.2018
22:09

Sijaset sudijskih gresaka. Ne cudi me s obzirom da nam daju nemackog sudiju za ovu utakmicu. Cist penal nam nije sviran,one provokativne proslave gola trebaju biti kaznjene,ali po svojoj prilici nisu i nece biti,jer,koga briga za Srbiju,zar ne?

avatar
Die Schweiz
Friday, 22.06.2018
22:08

Svajcarska, iako za klasu bolja, nije potpuno to pokazala veceras. Da je Sat proradio ranije, ne bi bilo ni malo neizvesnosti. Svajcarska zasluzeno prolazi dalje, a Srbija je pokazala vise nego sto jeste zapravo.

avatar
dacha
Friday, 22.06.2018
22:07

dzabe glavu gore,onaj Brih umesto penala svira faul u napadu,dao Maticu karton ni on nezna zbog cega,i naravno nece biti kazne za Dzaku i Sacirija zbog orla kojeg su pokazivali kad su dali golove...

avatar
SL_Komedija
Friday, 22.06.2018
22:07

Ništa, zatvoriti Kutinja i Nejmara, damo 1 gol, pa bunker.

avatar
x90x
Friday, 22.06.2018
22:50

Pa da, i onda pobedimo u osminifinala, cetvrtfinalu, polufinalu i finalu :D Lako je to reci, treba to i uraditi. Kutinja i Njemara nije lako zaustaviti ni na FIFI 18, a kamoli uzivo -_-

avatar
Adi237
Friday, 22.06.2018
22:07

E sad je uprskano sve Brazilu i Svicarcima treba po bod i idu dalje..da se igra protiv kostarike pa da se covjek nada ali igra se protiv brazila koji ne smije izgubiti jer bi tada bio eliminisan..jako teska utakmica ih ceka protiv Brazila da je bar Brazil obezbjedio prolaz vjerovatno bi tada igrali sa drugim.timom ali.opet gledajuci koji je njihov tim.drugi kad bi ti igraci u svim.ostalim repkama.igrali u prvih 11. Teska situacija ali minimalna sansa.postoji.

avatar
Tata Messi
Friday, 22.06.2018
22:06

I naravno Dzaka i Saciri nece biti kaznjeni zato sto pokazuju orla sa Albanske zastave...

avatar
Al(a)din
Friday, 22.06.2018
22:46
avatar
2fast4you
Friday, 22.06.2018
22:05

Muslina su oterali jer nije pozivao SERGEJA u tim... Krstajic ga zvao ali nisam video da je igrao... na kraju ovog SP najveci gubitnik ce biti Lotito...

avatar
Volem Vosu
Friday, 22.06.2018
22:57

Jooj...Boze...

avatar
Friday, 22.06.2018
23:52

Tačno tako. A i ne znam zašto se potresamo toliko. Muslin nas je kako tako odveo na svetsko, cilj je već tu ispunjen, a sad se igra da bi se Sergej prodao i još par igrača.

avatar
Boran83
Friday, 22.06.2018
22:05

Djemaili, Akandji, Behrami, Dzaka, Saciri.. sve sami Svajcarci

avatar
Ton4i
Saturday, 23.06.2018
15:06

Hibridna nacija,mada svuda je pocela ta nova moda,pa za pola veka cemo u svakoj evropskoj selekciji imati po bar troje uvoznih igraca...

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 22.06.2018
22:04

SMS nije se video 150miliona nema Lacio da uzme ni 50 ccccc. Matic samo nesto zavlaci loptu sramna igra u 2 poluvreme

avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 22.06.2018
22:04

Posle drugog gola samo sam se bacio na krevet na stomak i nisam ustajao sve dok nije sudjen kraj,ko moze sad da kaze da prolazimo,ma nema sanse vise,ali eto hvala im ipak na ovome niko se nije nadao ovakvoj Srbiji.

avatar
RedDevil612989
Friday, 22.06.2018
22:03

Nisam general posle bitke ali zasluzeno su nas dobilli. Jednostavno vise su zeleli pobedu. Trcali, grizli za svaku loptu a nasi nekako previse lezerni za ovakvu utakmicu. Oni zatvaraju Tadica na svaki kontakt sa loptom a mi Sacirija pustamo da trci po terenu i da radi sta hoce. Probili su nam odbranu deset puta. Sudija je morao jednostavno da sudi penal za faul nad Mitrom. U svakom slucaju, nadam se nemogucem i prolasku. Treba ostati uz momke i kad je tesko.

avatar
Friday, 22.06.2018
22:51

Па пуштамо га да трчи по терену кад нам је цео везни ред опоменут и кад за најмањи фаул можемо да останемо са десеторицом.

avatar
RedDevil612989
Saturday, 23.06.2018
00:31

Imamo mi i odbranu. On je bio uvek za metar ili dva preblizu golu.

avatar
Bor1s
Friday, 22.06.2018
22:02

Zna li se što nije igrao Sergej?

avatar
2fast4you
Friday, 22.06.2018
22:43

koji Sergej...?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 22.06.2018
23:05
avatar
Vlada Mutavi
Friday, 22.06.2018
22:02

Na svetsko prvenstvo se ne ide sa selektorom koji je apsolutni debitant u svakom smislu. Taktika uzasna, umesto da nadtrcimo svajcarce mi se setamo kao babe. Niko ne ume da stane na loptu, da pogleda levo desno. Jednom recju uzas. Celnici FSS do jednog ostavke. Jedini smo savez koji menja selektora koji nas je odveo na svetsko prvenstvo.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
06:47

Nismo jedini, ali, da nije trebao ovaj da ga nasledi i zameni, naravno da nije.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 24.06.2018
09:50

Uopste nisam mislio na njih:-D Ima nekoliko reprezentacija van Evrope koje su to uradile, a sigurno nije ovo ni prvo SP pre kojeg se dogodilo tako nesto.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 23.06.2018
16:58

Ako mislis na Spance, oni su to uradili iz drugog razloga, U svakom slucaju i kod njih se to veoma uocava.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 22.06.2018
22:01

Glavo gore? Ja kao optimista mogu reci ispali smo.. Kada tosic pravi ofsajd zamku saciriju koji je NA SVOJOJ POLOVINI onda ne zasluzujes ni fudbal da igras a ne osminu finala SP,da su se oni borili kao protiv kostarike pa i da dodje poraz e onda se kaze glavu gore a ne ovako nakon izjednacenja Stojkovic najvise dodavnja imao,a tako smo dobro poceli cak i do tog izjednacenja osim perioda od nekih 5 minuta igrali smo odlicno... Cinjenica je isto da smo osteceni za penal ali prosto nismo ni zasluzili,kakva je ovo fizicka sprema? Od 65 minuta je bilo mucno gledati..
Nakon jednog "loseg" meca protiv Kostarike vratili smo staru formu.. imali smo sve,bili su utuceni a nasi nakon izjednacenja nisu pokazali nikakvu zelju da krenu napried

avatar
Goran.984
Friday, 22.06.2018
22:34

Isto sam rekao za Tosica..pa lik ne zna osnovna pravila...

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 23.06.2018
02:26

posle ocajne Kostarike ga dizali u oblake, mada mislim da smo mi ubedljivo najlosija reprezentacija na prvenstvu.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 22.06.2018
22:39

Saciri trci sa svoje polovine, tu nema ofsajda, Milenkovic promasuje custi loptu, a Tosic nije mogao da stigne nikako. Milenkovic je pokazao klasu, kao i Milinkovic-Savic. Nije ovo Bolivija i Kosta Rika...

avatar
Friday, 22.06.2018
22:00

Kako mi ispustimo rezultat ovo je strašno... Najviše me boli što su ovi dali golove. Glavu gore Krstajiću, treće mesto vodi u ligu evrope.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Friday, 22.06.2018
22:00

I bravo mitrovicu i tosicu danas,to je to i kolarov ok stojkovic je branio sto je mogao to je to,sergej 150 miliona?mozda,dinara

avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.06.2018
22:37

Burazer Tosic pravi ofsajd zamku a Saciri na njihovu polovinu.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Friday, 22.06.2018
23:58

Ispao ti je Milenkovic ako to vec gledas,tosic je uradio sta je mogao,on je levi stoper,lopta je skroz desno isla

avatar
Consigliere 1927
Friday, 22.06.2018
22:40

Slazem se u potpunosti.

avatar
Dragan Jelena
Friday, 22.06.2018
22:00

I bilo je za ocekivati da izgube...nije Kostarika merilo koliko smo dobri i kako se igra...cim dodje neko malo jaci odma op sapletemo se i izgubimo...nikada mi necemo biti tim kakvim se predstavljamo...

avatar
saka7903
Friday, 22.06.2018
22:00

Kada sam pisao pre mundijala da je nasa najveca rupa u odbrani doticni golman sipali ste drvlje i kamanje.Veceras se to i potvrdilo. Uredu ako je kod prvog gola bio na krivoj nozi,ali kod drugog je svakako morao da istrci pa i po cenu crvenog kartona pravi faul.
Dokaz da i dalje imaju odredjeni nekog straha da u igru stavljaju standardne.u ovom slucaju Doticnog golmana je jos od pocetka trebao da menja ili Dmitrovic( koji je imao zivotnu sezonu u Spaniji) ili Rajkovic koji takodje je bio standardan u Makabiju.

avatar
Vladimir Simovic
Friday, 22.06.2018
22:56

Golman treba i u blok da izadje?

avatar
Volem Vosu
Friday, 22.06.2018
22:59

Da pravi faul? Pa covek 50 metara trci sam ka njemu... ne mogu ti objasnjavati,neces razumeti.

avatar
poljskikupanjac
Friday, 22.06.2018
22:00

Ne moze reprezentaciju voditi neko ko nikad nije vodio ozbiljnu ekipu

avatar
srpskaspartacrnagora
Friday, 22.06.2018
22:00

Pitam se sta sta su momci radili poslednjih mjesec dana kad od 55 minuta nemaju snage nego su kao babe po terenu. Krstajic koji sve to gleda, i nista ne mijenja je za jos vecu kritiku. U 60 minut su trebali da udju Rukavina i Zivkovic umjesto Baneta i Kostica. U 75 min jos Radonjic umjesto Tadica i da se ide na sve ili nista, ovako bez ideje, bez snage, iskreno bilo mi je tesko da gledam drugo poluvrijeme.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 22.06.2018
22:00

Brazil je ocajan ali je jaci od nas bice tesko...znalo se da ce svajcarska i brazil otici dalje...kostic i dalje ocajan i umesto njega je trebao ljajic od pocetka,radonjic za 15 minuta imao 1 kontakt sa loptom sto je strasno...dodjoh igrah ispadoh...pa ponovo za 4 godine da probamo

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 23.06.2018
02:36

Nasa sreca sro se u prvoj runda igra grupna faza pa odigramo te 3 utakmice, inace bi ispadali posle prve odigrane

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
11:27

Kako bismo ispali posle prve kad smo pobedili u prvoj? Nemoj vise...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 22.06.2018
21:59

Nažalost bio sam u pravu da ćemo s tandemom na sredini Milivojević-Matić i plus Milinković-Savić imati dosta problema sa nižim, bržim, pokretljivijim ofanzivnim veznim igračima. Primili smo 2 gola iz kontranapada, prvi čak nakon gol-auta!!! za protivnika i to pri 1:0 za nas. Zbog sporih igrača pre svega u sredini ne uspevamo da izdržimo 45+45 min, padamo nakon 35 i oko 60. Krstajić je još zamenio Milivojevića i ostavio aerodrom ispred odbrane samo s Matićem. I ono što je jasno Švajcarska mora da ide dalje, priznali su im gol nakon prekršaja u napadu protiv Brazila i poklonili bod, protiv Srbije nisu ni hteli da koriste VAR kod čistog penala nad Mitrovićem. Slično se desilo i 2010 u Južnoj Africi.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 22.06.2018
22:41

U pravu si sve. Slazem se !

avatar
x90x
Friday, 22.06.2018
22:58

Apsolutno se slazem sa svim. Previse smo spori, nasa prednost je fizicka snaga i na to treba igrati. Kao npr WBA sa Pjulisom, zbijene linije, tvrdo i grubo, na prekide i kontre. To smo jednostvno mi, iluzija je ocekivati da igramo atraktivno. Jeste Porse dobar auto, ali ne mozes sa njim na jedrenje, jednostavno nije stvoren za to.
To je i Muslin video, i tog ga svi ispljuvase...

avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.06.2018
21:59

Realno bolji ovi od nas, plus glupe golove smo primili.

avatar
Sportakus
Friday, 22.06.2018
21:59

Ocekivani, ja sam zadovoljan i ovom jednom pobjedom a i samom cinjenicom da smo se kvalifikovali. Ja ne znam kad ce ljudi shvatit da fudbal nije sport za nas. Samo eto krivo mi sto su nam sipci od svih dali golove ali sta je tu je, vidimo se opet 2026 na SP aBd

avatar
Raky_b
Friday, 22.06.2018
21:59

Zar mora uvek isto...dobijemo nadu, pa sve padne u vodu.

avatar
Amar Zornic
Friday, 22.06.2018
21:58

Kako su nas takticki odradili , ovo bas bolii . Najtezi poraz koji sam doziveo prateci ovaj sport . Nemoc u drugom delu je bila tolika da sam se molio da svira kraj . Penal je bio , al ... nije gotovo

avatar
Čika Marko
Friday, 22.06.2018
21:58

Kakva smejurija...igramo pvih 20 minuta i onda se branimo ostalih 70. Kakvi specijalci.

avatar
Badr Hari
Friday, 22.06.2018
21:58

Ali mi imamo SMS-a koji je zapravo Zidan, vredi 120, ne 160, po najnovijem preko 200 m€, Realovo ultimativno pojačanje. Međutim u igru ulazi Barsa, jer ne može ni da zamisli tim u sledećoj sezoni bez SMS-a, borba, ko da više, hoće li pasti svetski rekord i SMS biti prodat skuplje od Neymara? Muslin je dobro prošao izbegavši krivičnu odgovornost što nije pozvao srpskog Zidana u repku. :D

avatar
Los Vikingos
Friday, 22.06.2018
21:58

Okej, povedes rano sa jedan nula, podignes moral celoj ekipi, i sta se onda desi da samo stanes i gledas kako da se odbranis sve vreme? Ocajan sam posle ove tekme, Srbija je tako lako ispustila plasman dalje...

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 23.06.2018
02:51

Jel ti vidis ko igra u toj reprenzetaciji? Tu nema niko ko ima vestinu ko pravi razliku. Golman krs najveci na prvenstvu, Kolarov i Ivanovic istroseni kao babin zub, stoperima ni imena necu da pominjem, Matic i Sergej dva troma igraca a Mitrovicu treba 43 sanse da da gol a i to je upitno.

avatar
Tata Messi
Friday, 22.06.2018
21:58

Sram te bilo,Feliks Brihu.Glavu gore momci,ucinili ste nas ponosnima.Protiv Brazila nemamo skoro nikakve sanse,ali nadam se da cemo proci u inat ovim laznim Svajcarcima.

avatar
Panter
Friday, 22.06.2018
21:58

Sa ovakvom igrom i treba ispasti. Umjesto da napadaju i daju još barem jedan gol, bezrazložno se povlače i puštaju protivniku da stvara šanse, pa moraju primiti gol na kraju.

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 23.06.2018
02:53

Tosic ne moze sa 2 metra da pogodi loptu i da gol, ali zato moze da dozvoli Saciriju da prodje laganini i da gol.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Friday, 22.06.2018
21:57

40 min vi snage nemate?sta je ovo?milenkovic umesto da ukliza lopta na 20cm od njega on gleda,matic beskrvan do bola,mitrovic se izvinjava saciriju ovi provociraju sa orlom itd,tolika beskrvnost odavno nije vidjena kao danas,a oni grebu i orla nam stavljaju na nos bukvalno,mene bi bilo sramota da sam pojedini igraci odavde,gde ti je prijovic?treca izmena?makar x da smo izgurali na kraju pa ajde ali ovo smesno

avatar
Kolos
Saturday, 23.06.2018
08:44

Slažem se. Otvoreno smo isprovocirani, trebali smo da im zapušimo usta na terenu a mi ne znamo kuda da krenemo pa vraćaj Stojkoviću.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 22.06.2018
21:57

..ispade Muslin sve u pravu!

avatar
Ser Keba
Friday, 22.06.2018
21:57

Bas smo slabo trcali, zato smo i izgubili. Protiv Brazila moramo perfektno da se postavljamo, jer da se jurimo ne mozemo.

avatar
gorango
Friday, 22.06.2018
21:57

Glavu gore momci. Smenili ste Muslina, uzeli Banetu traku jedino sto vas vadi je iskustvo TRENERA Krstajica. Zao mi je samo sto smo srecno dobili onu jadnu Kostariku pa se kao nesto ponadali. E da, pa sto sad Sergej nije igrao?

avatar
M_85
Friday, 22.06.2018
21:57

Kakvi su ovo naslovi? Kakav prolaz jurimo? Sve i da dobijemo Brazil, Svajcarska ce pobediti Kostariku. Realnost da prodjemo grupu je identicna kao i da Hrvatska zavrsi 3. u grupi.

avatar
Ronaldo da Lima
Friday, 22.06.2018
21:56

Nema ovaj tim kvalitet da pobedi Brazil. Mislim ja bih to voleo ali teško. Realno ispali smo, i ako nekim čudom uradimo nešto protiv Brazila, Švajcarska će verovatno pobediti nezainteresovanu Kostariku

avatar
Mino Raiola
Saturday, 23.06.2018
22:51

Pa kad bi pobedili Brazil, šta ih briga za Švicu i Kostariku. Ispao bi Brazil. Ali to je čak i teorijski nemoguće. Brazil se mučio jer svi igraju bunker protiv njih. Srbija mora da napadne i zato će primiti 3 komada.

avatar
Jack Rackham
Friday, 22.06.2018
21:56

Falilo nam ono sto imaju Hrvati, vece iskustvo i igraju non stop napad a mi dali gol i povukli se, umesto da odigramo napadacki

avatar
Mino Raiola
Friday, 22.06.2018
21:55

Toliko. Pametnom dosta. Čuj komentatora, možemo dalje ako pobedimo Brazil!😂😂😂

avatar
Kralj Stiven
Friday, 22.06.2018
21:55

Definitivno najbolniji poraz i za nas i za igrace u poslednji ne znam ni ja koliko godina.Podrska momcima neka daju sve od sebe pa sta bude.

avatar
II Plava Horda II
Friday, 22.06.2018
21:55

Pa nista, idemo da tucemo Brazil ko Mosa i Tirke.

avatar
John Cena
Friday, 22.06.2018
21:55

Znaci pakujemo kofere

avatar
2fast4you
Friday, 22.06.2018
21:55

pobedicemo Brazil... sta nam tesko...

avatar
Al(a)din
Friday, 22.06.2018
21:54

U par situacija nas je Brih ostetio, mislim da je trebao svirati penal nad Mitrom, ali... idemo protiv Brazils na pobedu