FSS se oglasio, ovo je poruka za Muslina!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.06.2018.
14:32
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Bivši selektor najnovijim izjavama pred Mundijal izazvao oštru reakciju iz Saveza.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Veliku pažnju izazvao je intervju Slavoljuba Muslina za ''Sovjetski sport'' tokom vikenda gde je između ostalog govorio i o razlozima svog odlaska sa klupe ''Orlova'' po završetku kvalifikacija, kao i o razlozim izostavljanja Sergeja Milinković-Savića sa spiska reprezentativaca.

Tom prilikom je ustvrdio i da mu se navodno neko "iz vrha Saveza mešao u posao", što je danas izazvalo reakciju u FSS-u.

Na tu temu oglasio se zamenik generalnog sekretara Saveza Uroš Zeković, koji je Muslinu uzvratio kontraoptužbama.

''Kada je Muslin postavljen za selektora imao je dva zadatka, da napravi rezultat i da ne sarađuje sa menadžerima. Do razlaza je došlo kad je prekršio drugo pravilo i počeo da se sarađuje sa menadžerima. To vrlo dobro znaju pojedini igrači, menadžeri...

Pa, uostalom, ne tako davno je o tome govorio Mateja Kežman koji je menadžer Sergeja Milinkovića-Savića. Kežman je tada, između ostalog, naveo da je odbio Muslinove ponude za kombinacijama.

Da li je potrebna veća potvrda od te? Odlaskom Muslina sprečeno je da se realizuju samo i isključivo lični interesi bivšeg selektora", rekao je Zeković, a prenosi ''Tanjug''.

On smatra da najnovijim izjavama Muslin želi da poremeti atmosferu u reprezentaciji, i ne samo to...

''Želi neuspeh, pa kako bi se on onda predstavio kao veliki trener. Veliki trener koji je od završetka kvalifikacija nije uspeo da pronađe inostrani angažman.

Kao i pojedinici iz određenih klubova želi da se dogodi nešto negativno. Zbog toga što mu nije dozvoljeno da bude menadžer", tvrdi Zeković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak