FIFA reagovala na Maradonine optužbe

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.07.2018.
12:50
Izvor: Beta

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) oglasila se nakon optužbi koje je Dijego Maradona izneo na račun sudije Marka Gajgera.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) kritikovala je Dijega Maradonu zbog izjava da je sudija Mark Gajger "pokrao" kolumbijsku reprezentaciju u osmini finala Svetskog prvenstva protiv Engleske. 

FIFA je navela da su Maradonine insinuacije "potpuno neprimerene i neosnovane".

"FIFA je izuzetno žao što je čula takve izjave od igrača koji je ispisao istoriju fudbala", navela je svetska kuća fudbala.

Maradona je u sredu u izjavi venecuelanskoj televiziji "Telesur" rekao da je Kolumbija "monumentalno opljačkana" protiv Engleske, a da je to učinio američki sudija Gajger. 

Maradona je pre utakmice snimljen u dresu reprezentacije Kolumbije, a rekao je da se radovao izjednačujućem golu te reprezentacije protiv Engleske, kao da je on postigao pogodak.

Kolumbija je u utorak posle penala ispala sa turnira (3:4), a u regularnom delu bilo je 1:1, nakon što je Jeri Mina u trećem minutu nadoknade vremena izjednačio.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.07.2018
14:23

Maradona gospodin, sprda se sa ovom korumpiranom FIFA.-om.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 05.07.2018
19:19

Maradona je na dnu letvice svih gospodina, pardon on i nije na njoj.

avatar
Südkurve München
Thursday, 05.07.2018
13:22

Ne znam sta je covek pogresno rekao ???

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Thursday, 05.07.2018
13:55

Rekao je da je engleska nekogA "opljačkala". Zemlja koja ispada u nadoknade, penale i produzetke i kojoj je bas ovaj dao gol rukom. Ne znam stvarno sta je tu pogresno :)