Euforija u Moskvi - Poljaci su brojniji, ali ovaj Senegalac je hit!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.06.2018.
15:26
Izvor: Sportske.net

Sjajna atmosfera na ulicama ruske prestonice pred duel Poljske i Senegala. Poljaci euforični, slike iz Moskve potvrda optimizma koji vlada među pristalicama ove zemlje.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Poljske odigraće danas prvu utakmicu na 21. Svetskom prvenstvu koje se održava u Rusji, što će ujedno biti poslednji meč prve runde grupne faze takmičenja.

Protivnik Poljacima biće selekcija Senegala na stadionu Spartaka ili "Otkritije Areni", ako vam je tako draže.

Poljaci danas konačno počinju, imaju generaciju od koje se mnogo očekuje. Hoće li napraviti uspeh, to ne znamo, ali kadrovi koje smo zabeležili u Moskvi svedoče da će imati ogromnu podršku.

Tokom celog dana, a posebno posle podne reke Poljaka su počele da se slivaju ka stadionu Spartaka. U bojama zemlje, sa navijackim simbolima, skandiranjem i pevanjem, a sve u lepoj i prijateljskoj atmosferi.

U toj reci ljudi koju čine navijači Poljske izdvojio se i Senegalac u dresu Sadija Manea. Momak je uživao u atmosferi, a njegov ples je privukao pažnju većine prolaznika.

Poslednji meč prve runde grupne faze Mundijala zakazan je za 17 časova, u prilogu su fotografije nastale dva i po sata pre početka duela Poljske i Senegala.

Poljaci
Poljaci
Poljaci
Poljaci
Poljaci
Foto/Sportske.net/Pavle Knežević

Ne propustite