Euforija u Hrvatskoj, ovo bi za njih bio idealan scenario!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.06.2018.
23:48
Izvor: Sportske.net

A onda, sve je moguće...

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Reprezentacija Hrvatske večeras je uspešno startovala na Mundijalu u Rusiji, savladala je Nigeriju sa 2:0 i napravila veliki korak ka plasmanu u osminu finala.

Naravno, veliko je zadovoljstvo u njhovim redovima, pogotovo imajući u vidu današnji remi Argentine protiv Islanda (1:1), pa se sada već uveliko razmišlja ne samo o plasmanu u narednu fazu takmičenja, nego i o osvajanju prvog mesta u grupi.

U četvrtak će im rival biti uzdrmana Argentina i u slučaju novog trijumfa, selekcija Zlatka Dalića mogla bi već posle drugog kola da osigura prvu poziciju u grupi, ukoliko Island ne savlada Nigeriju.

U tom slučaju, Hrvatska će najverovatnije izbeći Francusku u osmini finala, ukoliko ''Trikolori'' opravdaju ulogu favorita u Grupi C. S obzirom na današnje rezultate, verovatno je da bi im rival u osmini finala bila Danska, a onda u četvrtfinalu Španija ili Portugal...

Ali, da sačekamo rasplet, iznenađenja su uvek moguća. Leo Mesi i drugovi sigurno neće tek tako prepustiti prvu poziciju Hrvatskoj, biće veoma zanimljivo u četvrtak.
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite