Engleska ih "ispalila" za izmene, šansa Srbije "najprecenjeniji golman sveta"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.06.2018.
12:06
Izvor: Sportske.net

Videli smo sinoć u Lidsu rivala, gledaćemo ih protiv Belgije, kakve su reakcije.

EPA-EFE/Paul Chesterton
EPA-EFE/Paul Chesterton

Povezane vesti

Kostarika je izgubila od Engleske 2:0, sve je krenulo loše kada je Rašford dao gol "kroz uši" Navasu.

Lopta kojom će se igrati na Mundijalu je iznenadila golmana Reala, ali mu se to često dešavalo ove sezone u Ligi šampiona.

Engleski mediji kažu da je u pitanju jedan od najprecenjenijih golmana na svetu, dok u kostarikanskoj štampi štede svoju najveću zvezdu.

Oni prenose da je došlo do prevare kada su izmene u pitanju i da je to omelo selektora Oskara Ramireza. Bilo je predviđeno šest izmena, ali da se utakmica samo tri puta prekine, izgleda da Kostarikanci nisu dobro razumeli dogovor, pa kada je Ramirez želeo da ubaci svog najboljeg igrača Ruiza koji je još rovit i nije igrao protiv Severnih Iraca, nije mu bilo dozvoljeno.

"Razgovarao sam sa njim, nema problema, biće spreman za generalku protiv Belgije"
, kaže selektor.

Mediji ocenjuju da je Kostatika bila šokirana ranim golom, da je delovala loše  da su ih Englezi slomili presingom, ali da bi povratkom par igrača svakako mogli da budu mnogo opasniji.

"Mi smo sada na 70% onoga što možemo, naravno da nisam zadovoljan, mnogo smo lopti izgubili, nismo napravili ništa konkretno"
, ocenio je Rodrigez.

Jesu imali par opasnih napada, u drugom delu su se podigli, uspeli da izađu iz kaznenog prostora, ali ta riskantnija igra je mogla da ih košta ubedljivijeg poraza. Uostalom, Englezi su drugi gol postigli 15-tak minuta pre kraja.

Stiče se utisak da Kostarikanci nisu zabrinuti, videćemo kako će sve izgledati protiv Belgije, smatraju da do Srbije u narednih desetak dana imaju dovoljno vremena da sve isprave i spremni dočekaju start.

Kao i mi, smatraju da je prva utakmica ključ i da bi im pobeda na startu otvorila vrata druge faze. Inače, u prethodnim danima videli smo da smatraju Švajcarsku jačim rivalom od "Orlova" i da veruju da su im oni konkurenti za drugo mesto.

Na nama je da ih u Samari demantujemo.

Specijal o Mundijalu kao i izveštaje sa priprema Srbije za SP možete pratiti ovde.

Ne propustite

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Friday, 08.06.2018
17:37

Da je Englezima da imaju jednog takvog..

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 08.06.2018
15:30

Englezi pricaju o precenjenim igracima? Remzi prozivan Velskim Cavijem, Vilsir boljom verzijom Inijeste, Kejn najboljim napadacem u zadnjih 10 godina prepisivali su ciste golove saigraca samo da bi Kejn imao sto vise golova, Luk So je bio bolji od Albe i Marsela a Smoling i Dzouns najbolji stoperski par koji ce harati 5 godina evropom. Rasford novi Kristijano iako nije ni deseti deo Ronalda. Januzaj, Velbek, Lingard i oni pricaju o talentima... jedan Marsijal koji bi i u mom Realu bio jedna od glavnih karika ne igra jer igraju 2 puta gori igraci od njega Sancez i precenjeni Rasford. Smeh, secam se u engleskim naslovima kad su nakon transfera Suareza prozivali Barsu za skolu i gde su joj igraci iz skole...pa Barsa je u zadnjih 10 godina proizvela vise talenata nego engleska od svog postojanja. One koje su trebali precenjivati tipa Bekam, Lampard, Dzerard, Runi, Ferdinand itd njih su podastavali a ove "fudbalercine" uzdizu....

avatar
II Plava Horda II
Friday, 08.06.2018
17:04

Batuk moj sta si se ti tako uznemirio, pustas da te isprovociraju engleski novinarcici sa njihovim klasicnim foricama. Ma ni nisu oni vredni ni jedne tvoje suze, nijednog tvog zivca.

avatar
MCCityzens
Saturday, 09.06.2018
11:09
avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 08.06.2018
17:19

Nisam uznemiren, lagano.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 08.06.2018
15:10

Nama ce odgovarati sta i njima treba pobeda jer igru za bunkere nemamo kao ni presing igru poput Engleza.

avatar
GillesSimon
Friday, 08.06.2018
13:41

Prije da je najpotcjenjeniji golman na svijetu nego najprecjenjeniji. Klasicni Englezi...

avatar
Roj Kin 16
Friday, 08.06.2018
13:01

Navas je očajan golman u poređenju sa najboljim golmanima današnjice Pikfordom, Batlendom, Hartom, tri najbolja golmana svih vremena..

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.06.2018
15:08

Zaboravio si Poupa.

avatar
indosrbija
Friday, 08.06.2018
15:58

Dejvid Siman zvani brka

avatar
Genius 123
Friday, 08.06.2018
12:13

A nakon par minuta od te 'greske' mačka Navas zaustavlja 1 na 1 velikog, najvećeg napadača, Engleza, magiju, neponovljivog Dzejmija Vardija. Uh sto cu da navijam protiv Engleza. Još posle one izjave Rouza. Treba mu zabraniti ulaz u rusiju.

avatar
Bookmaker81
Friday, 08.06.2018
15:57

A samo cekam da krene i da pucaju engleska dupeta gde god se pojave u Rusiji. Najljigavija nacija na svetu.