Džajić: "Rozačarala me je Kostarika"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.06.2018.
12:33
Izvor: Sportske.net, N1

Dragan Džajić je govorio o Mundijalu u Rusiji koji počinje danas.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dragan Džajić je gostujući na N1 televiziji govorio o narednom Mundijalu u Rusiji.

Poseban naglasak je bio na reprezentacije sa ovih prostora, naravno, i na našu reprezentaciju.

Džajić je istakao da je Srbija, odnosno Jugoslavija u prošlosti morala daleko više uspeha da ima nego što je to bio slučaj.

"Uvek je bilo dobrih igrača i uvek se očekivalo nešto više. Reprezentacija Jugoslavije i Srbije su imale dobre igrače i imali su prostora da naprave nešto više", rekao je Dragan Džajić gostujući na TV N1.

Šta ima da kaže o našem narednom protivniku, ekipi Kostarike?

"Kada sam gledao Kostariku protiv Belgije pre par dana, bio sam prilično razočaran, imao sam bolje mišljenje o njima. Naleteli su tada na Belgiju koja ima dobre individualne igrače. Naravno, to ne mora ništa da znači. Objektivno bi mogli da pobedimo prvu utakmicu i možemo očekivati da prođemo grupu", rekao je Džajić.

Jedan od najboljih levokrilnih igrača je rekao da očekuje da najbolje odigramo protiv reprezentacije Brazila.

"Mislim da ćemo 27. odigrati najbolju utakmicu. Ono kad se svi plaše i mislimo da ćemo biti katastrofalno poraženi, onda odigramo najbolje. To je motiv, sećam se kada smo protiv Brazila igrali 0:0 na Mundijalu, iako su oni bili izraziti favoriti. Ja sam protiv njih igrao 6 ili 7 puta, nikada mi to nije bilo teže nego kada sam igrao recimo protiv Norveške, Danske ili nekog drugog", istakao je on.

Mladen Krstajić je neko ko će imati ogroman teret na leđima tokom ovog Mundijala.

"On bi morao da koristi pomoć drugih ljudi, ima tu ljudi koji mogu da mu pomognu. On svakako ima najveću odgovornost i veliki pritisak", rekao je Džajić.


Naš specijal o Mundijalu 2018 možete da čitate OVDE (Profili reprezentacija, sastavi, Reprezentacija Srbije, Istorijat Svetskih prvenstava, Istorijat reprezentacija).

Ne propustite