Duško stigao s ratišta! Pardon, sa priprema

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.06.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Na pripreme u Austriju poslala ga je zdravog i bez povreda, a evo kakav se Duško Tošić vratio supruzi.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dve nedelje prošlo je od momenta okupljanja reprezentativaca Srbije u SC FSS u Staroj Pazovi i početka priprema za Mundijal u Rusiji.

Prethodnih nedelju dana izabranici Mladena Krstajića proveli su u Bad Valtersdorfu, gde su odradili završne pripreme za Svetsko prvenstvo.

Tokom borvka u Austriji odigrana su i dva kontrolna meča, a danas naši reprezentativci imaju slobodan dan i priliku da na kratko napune baterije u krugu porodice i dragih ljudi.

Duško Tošić se vratio supruzi Jeleni Karleuši i ćerkicama Atini i Niki, a popularna pevačica iskoristila je priliku da na društvenim mrežama predoči u "kakvom stanju" je njen muž došao sa priprema.

"Kad muž dođe sa ratišta", napisala je Jelena Karleuša u komentaru ispod snimka koji prikazuje sve posekotine i modrice na nogama Duška Tošića.

Nema šta, jasno je da Duško ne spada među one koji se štede i upravo je zbog takvog pristupa u poznim igračkim godinama napravio fantastičan transfer u Kinu.

Pošto su neke od ovih posekotina i modrica nastale tokom prehodne dve nedelje, možemo samo da skinemo kapu Dušku Tošiću i poručimo mu da isti pristup pokaže i na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 10.06.2018
22:16

Decko je spor slabo cita igru jos gore se postavlja ali daje max.da ima neko drugi bio bi protiv njega ovako ostali maksa spajic bleki nastasic svi su gori od njega a jos i glumataju

avatar
Realan_PFC
Sunday, 10.06.2018
14:25

jedan prosek od igraca kvalitetom, izraste u vrhunskog fudbalera borbenoscu ............. po ugledu na gatuza, da nam je jos bar 2-3 ovakva, netrazim mnogo

avatar
xman
Sunday, 10.06.2018
14:10

Sjecam se Juzne Afrike, Zoran standardan u prvih 11, Dusko rezerva i tad komentarisem kako se slepa uz brata..sad, Duska postujem vise od svih u reprezentaciji( uz Matica, Baneta i par mladjih)..mozda nije top stoper, ali ce poginuti na terenu, i to je za veliki respekt

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 11.06.2018
10:36

Ali, oni nisu braća.

avatar
xman
Monday, 11.06.2018
23:30

iskreno, nikad nisam provjeravao..znao sam da nisu rodjena braca, ali sam mislio da su neko prvo, drugo koljeno

avatar
biTan
Sunday, 10.06.2018
12:54

Rekoh ja da ce Tosic da izgine na terenu,zato i treba da igra. Zamislite on ovakav a drugi da se manekenisu pored njega,pa ako te borbenost saigraca ne motivise onda nek batale sport. Ja na malom fudbalu kad vidim druga kako trci i gine u duelima,odmah dobijem volju za igrom i pobedom

avatar
JUVENTIN
Sunday, 10.06.2018
12:25

E da su svi kao Tosic, nije bitan kvalitet ako ne kidas svim srcem kao on, pravi primer kako se igra za drzavni grb

avatar
Al(a)din
Sunday, 10.06.2018
11:55

Jeca, cak nekoliko puta na sportske.net. Svaka cast.

avatar
Sunday, 10.06.2018
11:50

ee tako treba svi da izgledaju i da ginu za savku loptu