Deki Stanković nije ni čekao na pitanje, odmah po sudiji Brihu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.06.2018.
13:47
Izvor: Sportske.net

Podseća nas ova situacija na onu situaciju sa Evropskog prvenstva 2000. godine.

Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Mo
Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Mo

Povezane vesti

Sećate se Žila Vesijea?

Francuski sudija mi je dobro ostao u pamćenju te 2000. godine kadaje Jugoslavija izgubila od Španije sa 3:4 u legendarnoj utakmiciEvropskih prvenstava. Desilo se to u grupnoj fazi prvenstva uHolandiji i Belgiji, Vesije nas je žestoko oštetio i danima sepričalo samo o njemu.

Sada je ista situacija sa Feliksom Brihom.

Nemački sudija nas je žestoko oštetio i direktno je uticao narezultat meča protiv Švajcarske, a o tome je govorio i DejanStanković u izjavi za "Kurir".

"Imali smo rezultat u nogama, ali pre nego što bih se upustio u dalje komentarisanje, odmah bih se osvrnuo na Brihovo suđenje, koje je bilo skandalozno! Svi faulovi, sve sporne situacije, sve je bilo presuđivano u korist Švajcaraca, pogotovu penal o kome svi pričaju", rekao je Dejan Stanković.

"Neko ko prati fudbal i suđenje morao bi da zahvali Nemcu većna početku Svetskog prvenstva", nema dilemu naš nekadašnjikapiten.

Kompletan intervju za "Kurir" pročitajte OVDE.


Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manager
Sunday, 24.06.2018
16:07

Da li ce konacno Brih da kaze nesto o tom sudjenju?!

avatar
Uroš M.
Sunday, 24.06.2018
17:38

Njegova reakcija bi bila identicna onoj koju je imao onaj sto je sudio Spartak - Radnicki...

avatar
Uroš M.
Sunday, 24.06.2018
15:23

Upravo to svima pricam. Nasi nisu igrali jer im nije bilo dozvoljeno. O tome govori i cinjenica da su nasi pretrcali 4-5 kilometara vise.

avatar
No rules
Sunday, 24.06.2018
15:04

Dejo, bio si gospodin dok si nosio kopacke, nemoj da se brukas. Dzentlmeni ne kritikuju sudjenje vec igrace svoje repke. Tim Srbije je u tom duelu delovao nemocno, mogao si da pricas o losem pristktupu meca, o tremi i tome kako ovaj tim nema lidera, a ne da kritikujes sudije.

avatar
Man united
Sunday, 24.06.2018
16:01

Доста више са тим релативизацијама. Зашто да ћутимо? Ово није први пут да се дешава. Док год будемо ћутали и прихватали, ово ће нам се дешавати. Виде да могу да нас газе да се не бунимо. Зато треба сви да устанемо и да не дозволимо да нас третирају као нижу расу. Ако ништа, боље и да иступимо са мондијала!

avatar
Man united
Sunday, 24.06.2018
16:41

Немам ја никакву сатисфакцију. Јесмо играли лошије у другом полувремену, то стоји. Је ли то разлог и оправдање да нас краду? Ја сам само бесан. И више ми је прекипело да гледам како нас константно третирају као губавце.

avatar
No rules
Sunday, 24.06.2018
16:34

O tome ja pricam. Vama je veca satisfakcja to sto vam je sudija dao povoda za kritiku, nego da je Srbija prosla grupnu fazu. Cinjenica je da ste u II poluvremenu imali 2 suta ka golu Svajcaraca naspram njihovih 12 i to dovoljno govori o njihovij nadmoci. Brih je samo izgovor za neznalice i bezanje od stvarnosti.

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 24.06.2018
16:13

Voleo bih da vidim tebe kada ti na najmanji kontakt sudija da zuti i preti da sledeci kontakt dobijas crveni. Idi u skolu.