Definitivno nešto ne štima u Nemačkoj, Skandinavci bez golova

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.06.2018.
21:36
Izvor: Sportske.net

Nemačka reprezentacija je poražena danas od reprezentacije koja ne učestvuje na Mundijalu.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Sada već slobodno možemo da kažemo, u nemačkoj reprezentaciji nešto ne štima kako treba.

Nakon svađa i raspravki na treninzima, nakon kritika koje je pretrpelo nekoliko igrača, sada je usledio poraz i to od - Austrije, reprezentacije koja ne učestvuje na Mundijalu u Rusiji.

Nemci su danas poveli sa 1:0 preko onog najkritikovanijeg, Mesuta Ozila, iskoristio je grešku odbrane domaćina i poslao loptu u suprotan ugao za prednost "pancera".

U nastavku Austrijanci su imali svoje šanse, Nojer je imao jednu sjajnu odbranu kojom je dokazao da je u formi i da je povreda prošlost, ali u 53. minutu nije mogao ništa nakon kornera Alabe i voleja Hinteregera, 1:1!

Samo 16 minuta nakon izjednačujućeg gola, Nemci su ponovo kapitulirali, Lajner je poslao povratnu Šopfu, ovaj je sjajnim udarcem poslao loptu u mrežu za pobedu Austrije.

Nemačka nije izgledala dobro na terenu, loše vesti za njihove navijače pred Mundijal. Samo, ne zaboravite, ako otpisujete Nemačku onda pucate sebi u nogu.

Nezanimljivu utakmicu odigrale su reprezentacije Švedske i Danske, golova nije bilo, a ni šreviše šansi. Šveđani nisu ni šutnuli u okvir gola, Danci nisu stvorili neke velike šanse.


Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Sunday, 03.06.2018
01:52

Foliraju se :)

avatar
Yaya Sanogo
Saturday, 02.06.2018
22:58

Kako je antipaticna reprezentacija ova Svedska, stalno se proguraju do svih takmicenja a igraju ocajan fudbal. Secam se na EP da nisu mogli 3 sanse stvoriti po mecu. Steta za Italiju stvarno, sto se nisu plasirali.

avatar
Čeki
Saturday, 02.06.2018
22:02

Ma sta vam je ljudi Nemci samo ne zele da otkriju karte prerano i cuvaju se zbog povreda malo sigurno. Ja smatram da ce to biti ono pravo kad dodje prvenstvo bez problema.

avatar
Arnaut
Saturday, 02.06.2018
21:42

Ja se za Nemce ne brinem uopšte. Možda sada idu sporo ali idu oni visoko. Polufinale minimum.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.06.2018
21:40

Austrijanci imaju strasan tim samo su kasno sklopili kockice u kvalifikacijama , mi smo bili krva zrtva njihove serije koja traje jako dugo . A Nemci malo kombinujju , isprobavaju ... ne treba se zavaravati i dalje su veoma jaki