Dalić: "Ovi momci nisu normalni"

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.07.2018.
00:15
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je večeras da se njegova ekipa zasluženo plasirala u finale Svetskog prvenstva i ocenio da je ono što su njegovi igrači odigrali "fantazija, za istoriju".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale Svetskog prvenstva, pošto je večeras u Moskvi pobedila selekciju Engleske sa 2:1 posle produžetaka.

"Zasluženo smo u finalu, moram čestitati momcima, nisu normalni. Ovi momci, ovo što su odigrali je fantazija, za istoriju", rekao je Dalić za HRT posle utakmice.

Hrvatska će se za titulu prvaka sveta boriti protiv Francuske.

"Hvala našim navijačima! Nismo rekli poslednju reč, mi polako idemo, još nismo stali, jedna utakmica je pred nama. Ako Bog da, bićemo svetski prvaci", rekao je Dalić.

Finale Hrvatska - Francuska na programu je u nedelju od 17.00 na stadionu Lužnjiki.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Thursday, 12.07.2018
15:56

Ne bih poredio čak i da su Hrvati ispali u 1/8 finala, ali svejedno moram da se osvrnem na to da smo oterali Muslina jer nije hteo da pozove panja SMS-a. Kažu nije panj, kida za Lacio (ne pratim Italijansku ligu pa ne znam), vredi 150m i šta sve ne. A kako je igrao za repku? A kako su igrali Hrvatski reprezentativci? Modrić i Mandžukić na nivou svojih najboljih klupskih izdanja, Rakitić duplo bolji nego u Barsi (tj. duplo manje je grešio), Vrsajko u Atletiku nikada nije ni tako grizao, a ni tako dobro igrao kao na ovom SP, sa Lovrenom su se ovde sprdali (ne pratim Englesku ligu pa ne znam da li opravdano ili ne, ali sigurno be bez razloga), a na SP pokidao. Takođe ne verujem da Perišić ovako igra za Inter, a baš je pokidao na SP. I tako dalje, sve do Subašića. E pa kada se tako igra za repku onda je sve moguće.

avatar
nemam pojma
Thursday, 12.07.2018
13:17

Hrvatska je zaslužila pehar.

avatar
Südkurve München
Thursday, 12.07.2018
09:05

Ti Dalicu nisi normalan, 90 minuta ne izvrsis izmenu, i u produzecima, kada trebaju svezi igraci, ti izvrsis sve 4, svaka ti cast majstore

avatar
Amar Zornic
Thursday, 12.07.2018
00:21

Oni za razliku od nas ne daju snazne poruke samo recima nego i delima . A Dalic gospodin u svakom smislu te reci , zaista je uzivanje gledati njegov stav tokom meca uvek fin i odmeren