Da nije tužno, bilo bi smešno, Brazil se boji sudija

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.06.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

Šta reći na ovo, osim da je možda pozitivan znak. Mediji kritikuju selektora, smatrajući da pokušava da sakrije slabost ekipe...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Brazilski mediji kažu da se strah uvukao među igrače, ali pre svega selektora Titea.

Naime, oni nisu očekivali da se odlučuje u poslednjoj utakmici, a kritikuju selektora što vrši dodatni pritisak na ekipu pričajući o arbitrima, odnosno igri.

Brazil je oštećen protiv Švajcarske na starta, protiv Kostarike sudija nije imao puno sluha za valjanje Nejmara i prigovore, a delio je kartone zbog čega je nekoliko igrača u opasnosti da, ako prođu, ne igraju u osmini finala.

Kroz medije se provlače Titeovi nagoveštaji da njegovi igrači nemaju zaštitu, niti da Brazil ima bilo kakav uticaj u FIFA da ima korektno suđenje, što je najblaže rečeno smešno, jer šta bi Srbija trebalo da kaže posle meča sa Švajcarskom.

Ono što u osnovi brine "Selesao" je da je će Alireza Fagani, iranski sudija, večeras dopustiti oštriju igru, naime, naš rival veruje da je Srbija jedino fizički nadmoćna i da je to naša jedina šansa.

Nešto tako, uvijeno u oblande rekli su i juče na konferenciji za štampu Tite i Miranda.

Bilo kako bilo, nesigurni su, kako rekosmo ovo je ogroman pritisak na Brazil jer su očekivali dve lake pobede i revijalni meč danas u Moskvi, a sada je sve na kocki u 90 minuta.

Favoriti jesu, to niko ne spori, ali jasno im je šta im visi nad glavama, zbog toga i upoređuju "Marakanaco" protiv Urugvaja i Nemačke sa večerašnjom utakmicom jer nikada nisu ispali u grupnoj fazi Mundijala.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Wednesday, 27.06.2018
11:58

Sudije ih ne vole ali individualno mogu nam dati gol kada pozele tako da nemaju cega da se plase!

avatar
Die Schweiz
Wednesday, 27.06.2018
10:13

Brazil ce veceras da realizuje sve ono, sto na srecu nije protiv moje Svajcarske i potiv Kostarike. Strpace cetri, pet golova Stojkovicu. Srbija na kraju nece moci da se krije iza sudije zbog svoje lose igre.

avatar
Wednesday, 27.06.2018
10:12

'Ајд да вам појасним неке ствари. Претпостављам да ће Немци победити Ј. Кореју с довољно голова да сигурно прођу групу. Да ли ће бити први или други зависи од исхода Мексико-Шведска. Претпостављам да Швајцарци најмање желе на Немце а највише на Швеђане. Поштедећу вас детаља рачуна, мислим да то и основци могу да реше.

avatar
Wednesday, 27.06.2018
10:01

Јесу двапут испали у групној фази. И врапци у Србији знају ко их је први пут елиминисао а други 1966. се десио јер су их Бугари, затим Мађари, и на крају Португалци, највише и највише Пелеа, бесомучно тукли без да судије посебно реагују. С обзиром на то да се најблаже речено оштра игра против њих и на овом СП толерише и с обзиром да их је суђење у њиховој утакмици против Швајцарске оштетило колико и нас у нашој не бих рекао да је гледано њиховим очима њихов страх неоправдан. Иако мислим да је финансијски атрактивније за ФИФА да они пређу групу а не ми, и мислим да ће суђење ићи њима у корист вечерас, може се десити и да су Швајцарци испланирали нешто друго у зависности од расплета у групи Ф.

avatar
Goran1979
Wednesday, 27.06.2018
09:34

Ja ne vjerujem koliko ste vi fascinantni

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 27.06.2018
09:20

Ne vjerujem bas da su nesigurni. Njih bod spasava, a imaju takve pojedince da gol Srbiji mogu uvijek da uvaljaju. Nismo mi losiji od Svicarske i Kostarike, ali Svicarci su cvrsti plus cini se kao da se do kraja uopste ne obaziru na rezultat, dok se Kostarikanci organizovano brane 90 min. (93, da budem precizan :) ). Sad su u veoma dobroj poziciji, jer mi moramo napasti i sigurno ce imati vise prostora za igru nego u prve dvije utakmice. Na kraju, mogu samo da pozelim Argentincima da im serviraju hladnu osvetu, uz poruku: "Ko sada ide kuci, a?" :)

avatar
_Goran_
Wednesday, 27.06.2018
09:17

2 puta su ispali u grupnoj fazi.