Da li ovaj Banetov gest znači kraj? Sa druge strane, Tošić će vas prijatno iznenaditi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.06.2018.
23:18
Izvor: Sportske.net

Branislav Ivanović je danas nakon utakmice bio neraspoložen.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Srpski fudbaler Branislav Ivanović nije često u ovakvom izdanju.

Bio je vidno neraspoložen nakon utakmice, a kada su ga novinari zvali da razgovaraju sa njim, samo je odmahuo rukom.

Da li se radi o nezadovoljstvu našeg nekadašnjeg kapitena i čoveka koji je odigrao najviše utakmica za nacionalni tim, najviše zbog činjenice da danas nije igrao?

Bane sigurno još mnogo toga može da pruži reprezentaciji, a verujemo da mu nije bilo do priče jer je upravo očekivao pitanje:

"Da li je ovo Svetsko prvenstvo poslednje takmičenje za vas u dresu reprezentacije?"

Ne bi bilo čudo da jeste...

Sa druge strane, Tošić je dao odgovor da će biti na raspolaganju i da je bio iznenađen jer nije bio od starta u timu.

"Bio sam iznenađen, ali želeo sam pobedu. Bilo je bitno da pobedimo, ali nismo uspeli. Tako je selektor odlučio", rekao je on.

"Ja sam vojnik reprezentacije. Na mene uvek možete računati. Ako me pozovu, dolazim rado", rekao je on.

"Ne mogu da plačem, ponosan sam na ovu ekipu, malo nam je falilo, igrali smo kvalitetno, na kraju krajeva, ima puno mladih igrača i treba biti ponosan", rekao je Tošić.

Ne propustite

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 28.06.2018
18:56

Ех, кад би сви имали овако јаку жељу као Тошке.

avatar
Al(a)din
Thursday, 28.06.2018
13:03

Znala Jeca da nece Dusko igrat i nije otisla u Rusiju. Dule munjo

avatar
Markyc
Thursday, 28.06.2018
13:01

Ironija je kad izbacis najvisu postavu na teren da bi imao prednost u skoku, a onda primis gol iz kornera. Mislim da je Bane ipak trebao da igra makar na stoperu ali hajde. Krstajic gaji neke ideje koje su zdravorazumske, ali danas je fudbal mnogo napredniji od toga sto on igra. Onaj lik sa RTS-a sto analizira utakmice mislim da moze da drzi casove Krstajicu.

avatar
milutun
Thursday, 28.06.2018
08:58

Voleo bih da cujem njegovo misljenje,o promeni kapitena pred prvenstvo

avatar
Panter
Thursday, 28.06.2018
08:56

Hvala Ivanoviću za sve što je uradio do sada, ali godine čine svoje. Treba ga zvati u reprezentaciju kao savjetnika, da prenese svoje iskustvo na mlađe igrače, da radi sa njima.

avatar
НССрбија
Thursday, 28.06.2018
07:20

Ивановић да се опрости и да се више не спрда ,не мргоди и не маше рукама

avatar
riquelme
Thursday, 28.06.2018
03:08

SRAMOTA!!! Da zajebes i Muslina i Gacinovica ali da Branislav Ivanovic bek a jedan od nasih najnoljih strelaca ne igra oprostajnu utakmicu??? Katastrofa... bravo za klince pred kraj meca. Za to skidam kapu. Ali obo za Baneta je sramota.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 28.06.2018
01:41

Ovo nije utakmica koju moze da dobije forma ili nekakvo iznenadjenje u postavi..Ovo je utakmica na sve ili nista,na zadnji atom snage i po meni nije ni malo korektno da neko ko je cijelu svoju karijeru dao reprezentaciji ne dobije priliku da polozi poslednje koplje za nju...Siguran sam da niko ne moze da ima zelju i upornost kao veterani kao oni koji su cekali ovu utakmicu toliko dugo,mozda forma nije tu ali kvalitet je kvalitet..Forma ne odlucuje kvalitet vec konstantnost,u jednoj utakmici konstantnost ne znaci nista..

avatar
Uroš M.
Thursday, 28.06.2018
01:06

Nas ubedljivo najiskusniji igrac bude izbacen iz prvih 11 u utakmici koja je najbitnija od kako postojimo kao samostalna drzava Srbija, i to mozda njegova poslednja za reprezentaciju. Svaka cast. Pobedili ste. Trebao je na stopera umesto Veljkovica, ma koliko god godina imao i bio spor igrao bi na iskustvo koje ima na pretek, i verovatno ne bi primili onakav prvi gol. A i bili bi mnogo jaci na prekidima... Nadam se da ce po zavrsetku reprezentativne karijere da progovori i iznese sav prljav ves. Bane Legendo!!!

avatar
Blackmamba24
Thursday, 28.06.2018
00:36

Zamisli dodje jedan Krstajic tj i ne dodje nego ostane i uzme traku jednom Branislavu Ivanovicu, legendi srpskog fudbala, igracu cenjenom po Engleskoj, omiljenom kod najvecih trenera i to pred kraj karijere jos ga stavi na klupu onako za kraj i igra sa Veljko icem, au...

avatar
Man united
Thursday, 28.06.2018
19:00

Невезано за одузимање траке. Али Бане је легенда репрезентације од прилике исто колико и Крстајић.

avatar
Algebrons
Wednesday, 27.06.2018
23:33

E baš me Karleuša iznenadio - prosto ne bih mogao da zamislim reprezentaciju bez njega. Lepo saseći ovo, oterati sve igrače starije od 30 godine (Matića i Tadića takođe) i pustiti mlade momke koji (nadam se) još uvek nisu pokupili malograđanski mentalitet od starijih kolega.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 27.06.2018
23:32

Stojković (najbolji u reprezentaciji), Ivanović, Tošić, Rukavina, Kolarov, Basta (koji nije na ovom SP) ne bi trebali više biti pozivani u reprezentaciju.... Ali imamo veliki problem sa bekovima, nemamo alternativu na oba beka...