Da li je ovo razlog kraha Sampaolija na klupi Argentine?

Autor: Ivan Cvetković
subota 30.06.2018.
19:46
Izvor: Sportske.net

Nema nameru da napusti mesto selektora.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Nije Argentina ličila na ekipu koja može da opravda uvek visoka očekivanja svojih navijača od samog početka Mundijala u Rusiji.

Protiv Islanda mršavi bod, Hrvatska ih je razbila, dok su tek protiv Nigerije dobili utakmicu i to teškom mukom i tek malo organizovanijom igrom.

Kolale su priče da je selektor "Gaučosa" Horhe Sampaoli zapravo nebitan lik u reprezentaciji i da se ne pita previše oko selekcija igrača i taktike.

Da li je to tačno ili ne, ne znamo, tek činjenice su tu - Sampaoli je vodio Argentinu na svojoj 15. utakmici i NIJEDNOM nije izveo istih 11 fudbalera na terenu.
Ekipe svoj vrhunac na Mundijalu dostižu uigravanjem iste ili slične postave, ali preveliko eksperimentisanje nije dovelo do željenog rezultata.

Ako se na to doda izričit stav Horhea Sampaolija da neće podneti ostavku, Fudbalski savez Argentine će se naći u velikom problemu...

Naš specijal o Mundijalu u Rusiji možete pratiti OVDE.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bor1s
Saturday, 30.06.2018
22:18

Covjek je od reprezentacije sa ovoliko asova uspio da napravi sasvim prosjecnu ekipu. Provukli su se kroz kvalifikacije, provukli su se kroz grupu, (nazalost )sasvim ocekivano ispadanje od Francuske.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 30.06.2018
20:49

Covek je sramota ako ima imalo obraza oticice

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 30.06.2018
20:48

..Argentina ce opet postat TIM kad je napuste igraci koji su iznad svih,iznad saigraca,trenera,saveza..koji sami sebi biraju pozicije u timu i saigrace oko sebe! Ne zvanje jednog Ikardija u na svetsko navodno zbog Maksija i ako svi znaju da nije zbog toga,samopostavljanje Mesi-je u špic napada,Dibale kao 5-te napadacke opcije,kad trener ne bude necija "pudlica" nego neko tipa Simeone e tad ce Argentina opet postat TIM..