Da li će se Matić vraćati u reprezentaciju? Evo njegovog odgovora!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.06.2018.
22:59
Izvor: Sportske.net

Nemanja Matić je danas možda odigrao i poslednju utakmicu za reprezentaciju Srbije. Mi se nadamo povratku.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Nemanja Matić nije bio nezadovoljan nakon utakmice sa Brazilom, rekao je da je ekipa pružila koliko je mogla i da nije imala sreće u nekim trenucima.

 "Znali smo šta nas čeka, nekada ne možete da ih zaustavite u pojedinim akcijama. Imali smo svojih šansi koje nismo iskoristili, te ekipe sve to kažnjavaju",r
ekao je Nemanja Matić kada je bio upitan da prokomentariše današnju utakmicu.

Šta kaže o čitavom toku prvenstva?

"Što se tiče celog prvenstva, drago mi je što smo vratili Srbiju na mapu sveta, što smo imali priliku da branimo boje svoje zemlje na Mundijalu, jedino što smo razočarani jeste drugo poluvreme protiv Švajcarske, morali smo pametnije. Sve u svemu, možemo da se pogledamo u oči, svi smo dali maksimum, odavno nije bila ovako profesionalna grupa, sve smo podredili uspehu, a videli smo da to nije bilo dovoljno za prolaz. Treba nastaviti u ovom pravcu", rekao je on.

Naredna zvanična utakmica reprezentacije Srbije je u septembru protiv Litvanije, da li ćemo gledati Matića u tim mečevima?

"Prvo da se odmorim pa ću razmišljati o tome, odigrao sam 60 utakmica ove sezone, emotivno sam ispražnjen, kao i fizički. Videćemo, razgovaraćemo, ukoliko se budem osećao da mogu da pružim maksimum, biću tu, ukoliko ne, povućiću se", rekao je on.

Žoze Murinjo je govorio da želi Srbiju da ispadne sa Mundijala, šta o tome misli Matić?

"Murinjo je verovao da možemo da napravimo nešto dobro. Poznaje naše igrače, voli naš mentalitet, ali naravno da me želi svežeg. Ja sam pokušao da mu to onemogućim, ali nije se dalo", rekao je Nemanja Matić.

Nadamo se da će mnogo toga još Nemanja pružiti našoj reprezentaciji u budućnosti i da se neće povući.



Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-SCG-CG
Wednesday, 27.06.2018
23:21

Ocekivali smo vise,i mogli smo vise, ali dobro,sta je tu je,glavu gore i u nove pobede i poraze svi zajedno. Jedan tim,jedna nacija,u dobru i zlu!!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.06.2018
23:18

Ko se povlaci sa 29?! Jos jedan ciklus obavezno a mozda i dva. Rukavina, Stojkovic, Ivanovic, Tosic vec mogu da se pakuju.

avatar
boris96pfk
Thursday, 28.06.2018
06:54

Stojkovic ne, pogledaj samo odbrane i sve ce ti biti jasno

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 28.06.2018
07:37

Ali imamo dobre zamene za te sto si nabrojao npr:Dmitrovic,Rajkovic,Milenkovic,Veljkovic,Gajic (nije los)...