Britanski ''Telegraf'' surov prema srpskim navijačima, evo kako ih je rangirao!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2018.
15:15
Izvor: Sportske.net

Zašto li nas ovo ne iznenađuje od njih?

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Dan pauze na Mundijalu u Rusiji, poznati britanski medij iskoristio je da napravi svoju rang listu navijača zemalja učesnica ovog šampionata.

Znate već da se na Svetsko prvenstvo plasiralo 32 reprezentacije koje su učestvovale u grupnoj fazi takmičenja, a britanski ''Telegraf'' je navijače našeg nacionalnog tima rangirao na pretposlendje, 31. mesto!

Njihovo navijanje je opisao u samo dve reči - nacionalističko i odvratno.

Ako nam je za utehu, poslednje mesto na ovoj listi pripalo je navijačima Saudijske Arabije, a nisu se proslavili ni Francuzi, koje je ''Telegraf'' svrstao tek na 30. poziciju.

Pri dnu ove tabele su još i Portugalci na 29. mestu, zatim Belgijanci, za koje se Britanci pitaju da li su uopšte i došli na Mundijal, ali su ih svrstali na 28. poziciju, dok su Švajcarci na 27. mestu uz komentar:

''Kada u svom timu imate igrače koji pokretima ruku pokazuju solidarnost sa drugom zemljom, onda nije lako imati entuzijazma''.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Скаузерлија
Saturday, 30.06.2018
16:05

Увек препоштени и објективни енглески новинари...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 30.06.2018
18:40

Potpisujem svaku rec iz teksta.

avatar
Čeki
Saturday, 30.06.2018
15:24

Oni nas rangiraju i optuzuju na osnovu nekih izmisljenih stvari sto nas je FIFA kaznila pod izgovorom nacionalizma i drugih netacnih stvari. A njihovi navijaci su dobri jel? Sve mirni bili tokom ovog SP.