Brih ne zna za sram - U Bundesligi se izvinjava, evo šta sada ima da kaže!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.07.2018.
11:07
Izvor: Sportske.net

Kratku izjavu nemačkog sudije koji je oteran sa Mundijala zbog sramotnog suđenja u duelu Srbije i Švajcarske preneo je nemački Savez.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) pružila je slabu utehu reprezentativcima Srbije i ljubiteljima fudbala u našoj zemlji odlukom da Feliksa Briha pošalje kući.

Nemac nas je brutalno oštetio u duelu sa Švajcarcima i zbog toga je platio ceh pošto je FIFA donela odluku da spakuje kofere i napusti Rusiju.

Po povratku u Nemačku nemački sudija oglasio se kratkom izjavom koju prenosi Fudbalski savez Nemačke (DFB).

"Razvoj situacije na Svetskom prvenstvu je za mene i moj tim veliko razočarenje, ali život ide dalje. Vratićemo se", rekao je Brih.

Gospodin koji je na dao sebi za pravo da skroji konačan ishod jednog meča na Svetskom prvenstvu i reprezentaciju Srbije pošalje kući oseća se razočarano.

Možda bi trebalo da se zapita kako se osećaju reprezentativci Srbije koji su posle svega dobili potvrdu da su brutalno pokradeni i uskraćeni za plasman u narednu fazu takmičenja.

Izvinjenje ne bi promenilo ništa ali bi posle svega Feliks Brih trebalo da ga ponudi Fudbalskom savezu Srbije jer je to u prošlosti činio kada je pravio greške u Bundesligi.

"Bild" je prošlog proleća pisao da je Brih posle duela Borusije i Hofenhajma otišao do klupskog autobusa gostujućeg tima da se izvini zbog grešaka koje je sa svojim timom napravio i tako uticao na konačan rezultat utakmice (2:1) u derbiju kola.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Thursday, 05.07.2018
12:08

Veliko razocarenje? Vratices se? Tebe treba iza resetaka za direktno uticanje na ishod utakmice. Ne samo penal, nego svaki nas kontakt zuti, svaki njihov pruzas im ruku jos. Ne samo zatvor, treba ti uzeti tu diplomu za "pravo u sportu" jer si pokazao vise puta da je ne zasluzujes u opste.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 05.07.2018
11:34

Stoji da nas je Brih pokrao i da je bezobrazan, ali mene mnogo vise od toga bole nase greske. Nekad dobijes sudiju lopova, nekad dobrog, neki te mozda i pogura, ali ako radis pogresno - nikad od tebe nema nista. Sa bodom iz tog famoznog meca, sto je bio samo nas izbor hocemo li ga uzeti ili ne, 90% bi isli dalje. Cak i tada, kad uzmemo u obzir sva tri meca koja smo odigrali, i ekipe koje su prosle dalje, mislim da je glavni razlog sto nismo prosli dalje krajnje jednostavan - nismo to zasluzili. NIsmo razocarali, nije neuspjeh, ali kad se uzme u obzir kako smo izgledali - tu smo gdje smo zasluzili da budemo.

avatar
Stratford
Thursday, 05.07.2018
11:24

hahahaahah pokradeni, haahahahahah