Brazilci strepe nakon pobede nad Srbijom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.06.2018.
11:22
Izvor: Sportske.net

Nisu spokojni Brazilci uprkos trijumfu nad Srbijom i plasmanu u osminu finala Mundijala sa prvog mesta u Grupi E.

Epa/Marcelo Sayao
Epa/Marcelo Sayao

Povezane vesti

Pobedom nad reprezentacijom Srbije (2:0) selekcija Brazila obezbedila je plasman u osminu finala sa prvog mesta u Grupi E ali jutro posle meča u zemlji petostrukih svetskih šampiona i dalje nisu spokojni.

Povreda zbog koje je jedan od najboljih igrača Titeove selekcije napustio teren nije naivna i svi sada čekaju vesti o tome da li će Marselo biti spreman za duel sa Meksikom.

"Rano je za prognoze, mogu samo da kažem da je dobro reagovao na prvi tretman fizioterapeuta. Očekivanja su optimistična, ali ćemo morati da sačekamo dan ili dva da bi dali konkretne prognoze", kazao je lekar Rodrigo Lasmar.

Levi bek Real Madrida osetio je bol u donjem delu leđa, lekar brazilske selekcije preneo je novinarima da bi uzrok mogli da budu mekani dušeci u hotelu u kojem su fudbaleri smešteni u Rusiji.

"Nema veze sa napornom sezonom u Real Madridu, moguće je da su dušeci na kojima reprezentativci spavaju malo mekši. Reagovao je dobro na prvu terapiju, rano je za prognoze ali optimista sam. Uskoro ćemo moći da vam damo više informacija", zaključio je čovek koga su kolege iz Brazila sinoć sa nestrpljenjem čekale u miks zoni.

Brazilci su pre početka Mundijala ostali bez Danija Alvesa, a zbog povreda su duel sa Srbijom propustili Danilo i Daglas Košta.

Utakmicu osmine finala protiv Meksika petostruki šampion sveta odigraće 2. jula u Samari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.06.2018
17:20

Imas pare da dodjes na svetsko a nemas pare da sredis zube? (slika)

avatar
Al(a)din
Thursday, 28.06.2018
13:07

Ljepa Sahovnica ovo osvaja, zivi bili pa videli

avatar
John Cena
Thursday, 28.06.2018
11:50

Ta pozicija nije toliko problematicna jer imaju Felipea Luiza, dok na desnoj strani igra Fagner

avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.06.2018
17:18

Pa to igraju im i levo i desno treci bekovi po kvalitetu nema Alvesa, Danila, Sandra i Marsela i mi to nismo mogli da iskoristimo.