Brazil dugo već nije izgubio, vreme je...

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.06.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Svakoj seriji jednom mora da dođe kraj.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Ne treba ni isticati da je reprezentacija Brazila veliki favorit u duelu sa našim nacionalnim timom uoči sutrašnje (20 časova) utakmice u Moskvi, a ono što dodatno može da zastraši jeste njihova duga serija bez poraza.

S druge strane, to može da bude i ekstra motiv za reprezentativce Srbije da baš oni tu seriju prekinu, a ujedno se i plasiraju u osminu finala Mundijala.

Znate li kada su Brazilci poslednji put izgubili?

Pre nešto više od godinu dana, 9. juna prošle godine, kada ih je Argentina u prijateljskoj utakmici golom Merkada savladala sa 1:0.
--

Od tada Brazilci su odigrali ukupno 13 utakmica, ostvarili devet pobeda uz četiri remija, što u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, što u prijateljskim utakmicama, uz prethodna dva meča na aktuelnom Mundijalu.

Kao što možete da vidite u prilogu, pred njima su padale i Nemačka, Hrvatska, Rusija, Čile, Ekvador, Austrija, Australija, Japan, kao i Kostarika u prethodnoj utakmici u petak. Remizirali su sa Švajcarskom, Engleskom, Bolivijom, Kolumbijom.

Krajnje je vreme i za jedan poraz.

Screenshot: rezultati.com
rezultati

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adriano Leite
Tuesday, 26.06.2018
11:44

Bez obzira na seriju ,ne deluju ubedljivo. Nije Srbija bez sansi ali moraju da odigraju sjajnu utakmicu i to celu,ne 30 minuta kao protiv Albanije ,pardon, Svajcarske.