Behramiju pretnje smrću!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.06.2018.
11:15
Izvor: Sportske.net

Samo je radio svoj posao...

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Valon Behrami je odigrao sjajan meč protiv Brazila. Zaradio je i povredu, sada trenira smanjenim intenzitetom, ali doktori reprezentacije tvrde da će, uz maksimalnu pažljivost i bez opterećenja, biti spreman za Srbiju.

Momak iz Kosovske Mitrovice je rekao da je samo radio svoj posao posle bitke sa Nejmarom. Švajcarski mediji tvrde da ga je Brazilac provocirao, da je vršio pritisak na sudije, da se stalno bacao, ali sa druge strane, Švajcarci su prebili najboljeg fudbalera rivala.

Behramiju su stigle pretnje smrću, Instagram mu je zatrpan porukama razjarenih brazilskih navijača, naravno to je deo kolorita, ali od onih naivnih poziva da dođe na letovanje u Brazil, do poruka Brazilaca koji žive u Evropi da će zapamtiti zbog svega što je radio Nejmaru i da će biti ubijen, delovalo je baš neprijatno.

Samo, Behrami se ne obazire, Švajcarci se spremaju za Srbiju, mada se mediji i dalje mnogo više bave Brazilom i bodom osvojenim u tom meču...

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Tuesday, 19.06.2018
11:41

Behrami i Dzemaili su kljuc Svajcarske reprezentacije, odigrali su odlicne utakmice. Matic i Milivojevic ce morati da odigraju na 100% da bismo imali sanse da pobedimo. Ne kapiram zasto Fejsa nije pozvan, ako dodje do toga da Grujic igra, bice to debakl, takodje, Gudelj je morao da bude tu.