Baloteli večeras daje najbolji odgovor rasistima!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.06.2018.
10:48
Izvor: Sportske.net

Staro rivalstvo biće obnovljeno, a Super Mario se oprašta od Azurne obale...

EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER
EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER

Povezane vesti

Italijani nastavljaju danas da glume sparing partnere timovima koji su se plasirali za Mundijal, ma koliko to tužno zvučalo.

Rival je večeras na "Alijanc Rivijeri" u Nici Francuska, sa kojom je Italija u prošloj deceniji vodila žestoke okršaje, pogotovo u vreme kada je Gale vodio Domenek.

Jasno, sve je ostalo u senci berlinskog finala, ali u ovoj deceniji timovi se i nisu sastajali u velikim prilikama.

Bilo kako bilo, za "Petlove" je ovo ozbiljna provera, Dešamp će izvesti najjači tim sa triom Mbape-Dembele-Grizman, dok će Manćini u odnosu na Saudi Arabiju napraviti pet ili šest izmena. Ne baš kvalitetna odbrana biće na mukama, a mladi će dobiti šansu.

Postoji mogućnost da Bonući ne počne meč, pa bi u tom slučaju Mario Baloteli bio kapiten, što bi bio najbolji odgovor na sramni transparent iz Sent Galena kada je neko istakao da "Kapiten njegove Italije treba da ima italijansku krv".

To je jasno bila rasistička uvreda na račun Super Marija koji bi večerašnjom utakmicom mogao da se oprosti od navijača u Nici. Oni ga mole da ostanu, ali posle dve sezone u kojima se rehabilitovao, Baloteli će najverovatnije natrag u Italiju.

Ne propustite