Argentina bi mogla da ostane bez Mesija u četvrtfinalu

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.06.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Ovi igrači će morati da povedu računa na predstojećem susretu.

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Od 16h na programu je prvu duel osmine finala Svetskog prvenstva u Rusiji, na "Kazanj areni" se sastaju Francuska i Argentina.

"Trikolori" slove za favorite, prošli su grupu sa Danskom, Peruom i Australijom kao prvi, bez poraza i sa jednim primljenim golom i to sa bele tačke.

Što se tiče Argentine, izvukli su se u poslednjem kolu, na tri meča u grupnoj fazi upisali su pobedu, remi i poraz i imaju gol razliku -2.

Pojedini igrači će tokom utakmice morati da obrate pažnju na startove i slične stvari koje bi mogle da im donesu javnu opomenu, kako već imaju po jedan žuti karton.

Dakle, Argentina ima šest igrača sa žutim kartonima, Francuska tri, oni će biti obazriviji od ostalih u današnjem susretu, a treba dodati da je među njima i prva zvezda "Gaučosa" Lionel Mesi.

Argentina: Merkado, Otamendi, Maskerano, Benaga, Mesi i Akunja (na klupi)

Francuska: Matuidi, Pogba i Toliso (na klupi)



Naš specijal o Mundijalu možete pratiti OVDE.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 30.06.2018
16:53

Kojem četvrtfinalu? 😂 😂 😂 😂 😂

avatar
adidas forever
Saturday, 30.06.2018
16:27

Koliko se da zaključiti na osnovu prvih 12 minuta, amaterski napravljenog penala nad MBape-om, vođstvom Francuza te razvojem situacije na terenu, da se zaključiti kako će Argentinci u 1/4 finalu ostati ne samo bez Messija već i ostatka tima, što se očekivalo i pre početka utakmice. A kada se nakon 20-ak minuta pogleda kako Mbape pretrčava odbranu Argentine kao sa decu iz predškolskog uzrasta, onda bi sve osim katastrofalnog poraza mogao biti uspeh Argentinaca.

avatar
Rui Costa 10
Saturday, 30.06.2018
16:57

Kao protiv amatera . Mada verujem da postoji i medju njima neko ko bi se setio da ga srusi van 16 ...