Džad Tramp - Zadovoljan sam svojom formom

Autor: Vladan Niškić
utorak 31.01.2017.
19:11
Izvor: Snuker savez Srbije

Džad Tramp veruje da je on u ovom trenutku igrač sa najkonstantnijom formom u sezoni 2016/17 i da bi seriju dobrih rezultata mogao da nastavi na Grand Priju koji se odigrava u Prestonu od 6-og do 12-og februara.

worldsnooker
worldsnooker

Povezane vesti

Najbolja 32 igrača u ovom momentu, rangirana po jednogodišnjoj ili anualnoj listi će odmeriti snage u prestižnom Guild Hall-u , gde će se boriti pored trofeja i za novčanu nagradu od 100.000 funti. Tramp je na toj listi trenutno na trećoj poziciji iza Marka Selbija i Ding Đunhuija.

„ Mislim da sam tokom cele sezone bio konstantan. Kada se gledaju pobede na turnirima nisam bio najbolji, ali kada se pogleda generalno forma, mislim da sam tu bio konstantniji od drugih igrača. Čini mi se da mogu i da odigram lošije, ali da ipak osvojim turnir, ali takođe desilo mi se i da igram dobro pa ispadnem od nekog igrača koji nije briljirao tog dana. Pozitivno je što je svakom mom rivalu neophodno da pruži maksimum kako bi me pobedio. Mislim da su svi mečevi koje sam odigrao ove sezone bili na visokom nivou. Znam da kada bih uspeo da podignem nivo svoje igre za još koji procenat, da bih mogao osvojiti i više turnira nego do sada”.

Džad Tramp za sada u ovoj sezoni ima jedan osvojen turnir. U finalu Evropskog Mastersa u Bukureštu uspeo je da savlada Ronija O’Salivena i to nakon sjajnog preokreta. Gubio je sa 8:6, da bi na kraju uspeo da slavi sa 9:8.

Momak iz Bristola je je na Grand Priju bio najuspešniji 2015. godine, kada je u finalu takođe savladao Ronija O’Salivena.

„ Sjajan je to rezultat bio za mene. Savladati Ronija u finalu je nešto što mi je dalo veliku količinu sampouzdanja i što mi je pomoglo da igram dobro i u narednom periodu“.

Džad Tramp će svoj prvi meč u Guild Hall-u igrati 6-og februara. Pored njega na turniru će se naći još neka sjajna imena snukera, poput Ronija O’Salivena, Nila Robertsona, Marka Selbija, Džona Higinsa i branioca titule Šona Marfija.

Vladimir Janković

Snuker savez Srbije

Ne propustite