Ako volite snuker, ovaj klub morate da posetite!

 • Autor: Marko Mitic

 • 16. april 2015.

 • 10:21

 • Izvor: snookerclub

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

"Snooker club Belgrade" otvoren je 11. 11. 2011. god. sa ciljem da u Srbiji pokrene i popularizuje jedan novi sport (snuker) koji je do tada široj publici bio poznat samo putem malih ekrana. Iako se igra još od 19.veka, najveću popularnost i pravu globalizaciju stekao je u poslednjih nekoliko godina. Cela planeta "poludela je za virtuozima zelene čoje", te se snuker rapidno omasovljuje pre svega u Kini i kontinentalnoj Evropi, a zatim i na ostalim kontinentima.

Ako volite snuker, ovaj klub morate da posetite!

Klub je lociran na Vračaru u Rudničkoj ulici br.1 preko puta restorana "Franš".

Dizajniran je u savremenom britanskom stilu snuker kluba, a kapacitetima zadovoljava sve veće i veće zahteve i interesovanje publike za ovim sportom.

Snuker klub

U klubu površine 650 m2 nalazi se sedam "Riley" stolova od mahogonije, a u Matchroom (VIP) sali smešten je jedan reprezentativni "Riley Aristocrat" sto na kakvom su igrani najveći turniri i svetska prvenstva. Svih osam stolova su vrhunskog kvaliteta, osvetljeni najsavremenijom rasvetom.

Snuker vip

Prateća, oprema uključuje bar u kojem se nude hladni, topli i alkoholni napici.

Televizori iznad bara i u prostoru za sedenje kao i u centralnoj sali oko stolova, omogućavaju Vam i da pratite najnovije sportske dogadjaje u HD verziji kao i praćenje najvećih turnira profesionalne Snuker sezone (WPBSA). Brojni gosti iz sveta i sami Britanci koji su u poslednjih par godine posećivali klub tvrde da ovako prostran i moderno uređen klub se retko gde viđa i u samoj postojbini ove "džentlmenske igre".

Klub je otvoren svakoga dana od 11h do 01h za sve koji žele da se upoznaju, oprobaju ili pronađu sebe u novom, za ove prostore, sportu.

Igranje snukera nije rezervisano samo za članove kluba ili gospodu sa leptir mašnama koje viđamo na televiziji, već za sve koji to požele. Vrlo rado ćemo Vas učlaniti i samim tim omogućiti da Vam stižu i obaveštenja vezana za aktivnosti kluba i razne promocije i povoljnosti vezane za pakete ili obuku. Snooker club Belgrade ima sve što je potrebno za igranje snukera, klupski štapovi su svima na raspolaganju a ljubazno osoblje uvek je spremno da pomogne početnicima oko pravila ovog sporta. Klub konstantno organizuje obuke za početnike kao i individualne časove.

snuker obuka

Članarina u klubu je besplatna. Cene korišćenja snuker stolova su 500 dinara (na sat) od 11h do 18h i 700 dinara (na sat) od 18h do 01h. Postoje i vremenski paketi koji predstavljaju neograničeno vreme igranja na mesečnom nivou.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati putem telefona 011 244 5713, putem mail-a info@snookerclubbelgrade.com ili kroz komentare na ovoj stranici.


Zvanična internet prezentacija ---> http://www.snookerclubbelgrade.com/
Fb stranica ----> https://www.facebook.com/snookerclubbelgrade?fref=ts

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari