Zvezda iz ''debelog minusa'', ušla u plus - Sledeće sezone TITULA ili OSTAVKE!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.06.2016.
12:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Muški rukometni klub Crvena zvezda će u narednu sezonu ući sa maksimalnim ambicijama.

rkcrvenazvezda.rs
rkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

To je i potvrđeno na godišnjoj Skupštini kluba, gde je trener crveno-belih i naš nekada proslavljeni reprezentativac Nenad Peruničić postavio jasan cilj - šampionsku titulu!

''Sve ispod toga bio bi neuspeh i ako sledeću sezonu ne završimo slavno, neću više biti trener crveno-belih'', poručio je Peruničić.

Crveno-beli su u proteklih par godina prošli kroz veliku finansijsku krizu, klub je bio na ivici diskvalifikacije iz takmičenja, ali se u poslednji čas našlo rešenje, MRK Crvena zvezda je počeo da se oporavlja, a na Skupštini je potvrđeno i da je sada klub konačno u finansijskom ''plusu''.

Zbog toga i prvi čovek kluba Mirko Butulija veruje da će sledeća sezona biti šampionska.

''Ovo je prvi put da je klub pozitivno poslovao i sada vidimo da loše finansijsko stanje nije jedino koje staje na put velikim ambicijama kluba.

Na početku postavili smo tri cilja – prve godine da spasimo klub da ostane u ligi, druge da omogućimo finansijsku stabilnost i na kraju da osvojimo titulu.

Prva dva cilja su postignuta, a ja kao čovek koji ne pravi kompromise, ovim putem obećavam da ukoliko ne ostvarimo i treći, i na kraju naredne sezone ne osvojimo titulu, smatraću to ličnim neuspehom i podneću ostavku'',
izjavio je Butulija, a prenose ''Novosti''.

Dakle, sve je jasno - titula ili ostavke!

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaXXXIX
Wednesday, 29.06.2016
17:58

O magičnim finansijskim poduhvatima klubova koji u svojim imenima imaju deo imena crvena zvezda, a nisu crvena zvezda iz SD crvena zvezda mogu samo da se nasmejem i da žalim ovu državu. Ova izjava mi je odnekud poznata, a da, to je bio ultimatum upravi fk crvena zvezda od zna se koga i zna se kako i koliko rekorda su oborili prošle sezone. Isto možemo da očekujemo u rukometu od MRK crvena zvezda (muškog rukometnog kluba crvena zvezda), a inače RK crvena zvezda je ugašena.

avatar
El Diablo
Wednesday, 29.06.2016
12:48

A i kako su poslovali finansijski u plusu kad su bili u zoni ispadanja,nisu nikoga prodali?

avatar
El Diablo
Wednesday, 29.06.2016
12:47

Samo jedno pitanje,KAKO?Prvo kosarkaski klub smanjio dug sa 16 miliona na 6 miliona,onda fudbalski klub sa 52 miliona dosao do 35 miliona,sad rukometni usao u plus.Nesto tu ne stima.