Zvezda eliminisala Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.03.2017.
22:33
Izvor: Sportske.net

Večeras odigrane revanš utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, u centru pažnje bio duel ''večitih rivala''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Rukometaši Crvene zvezde eliminisali su večeras ekipu Partizana, pošto su u revanšu slavili rezultatom 30:27 (13:12).

Podsetimo, prvi meč ''večitih rivala'', odigran pre tri nedelje, završen je bez pobednika, 26:26, pa je večerašnji trijumf bio dovoljan crveno-belima za plasman u polufinale.

I ovoga puta je vođena neizvesna borba, Partizan je pružio snažan otpor, ali nije uspeo da izbori ništa više od časnog poraza.

Zvezdu su do pobede predvodili Babić sa sedam i Matičić sa pet golova, dok je u Partizanu najefikasniji bio Stevanović sa sedam pogodaka.

Crvena zvezda: Šotić 1, Pavlović 1, Mošić 3, Ćorović, Prodanović, Andrejević 1, Gačević, Ljubojević 5, Ljubenović (2 odbrane), Šćepanović, Zlatanović, Matičić 5 (1), Babić 3, Kljajić 2, Leovac, A. Babić 7.

Partizan: Jovanović, Jokić 5, Živković 4 (2), Stojanović, Radivojević 1, Milenković 4, Milutinović 1, Tasić, Pižurica, Trnavac 1 (13 odbrana), Stevanović 7 (1), Mićić 1, Ivanović 2, Glendža, Radović, Perović.

Inače, plasman u polufinale izborio je i Spartak, bez obzira na večerašnji poraz od Vojvodine sa 23-18, pošto je prvi meč dobio sa ubedljivih 35-23.

Polufinalista je i ekipa Dinama, koja je u prvom meču deklasirala Metaloplastiku sa 40:28, a večeras je u revanšu poražena sa 30-24.

Četvrti polufinalista biće poznat posle duela Sloge i Bele Palanke.

Ne propustite