Vujović: "Šta da radimo u ovoj vukoj*****?"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.01.2018.
16:58
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Slovenije najverovatnije završava takmičenje u drugom krugu, a ima tri dana odmora nakon poraza od Danske.

BETAPHOTO/HINA/ Damir SENCAR/MO
BETAPHOTO/HINA/ Damir SENCAR/MO

Povezane vesti

Danska je bila bolja od Slovenije i praktično je izbacila sa takmičenja, najverovatnije će izabranici Veselina Vujovića završiti takmičenje u drugoj fazi ukoliko se ne desi neko čudo u poslednja dva kola.

Ipak, reklo bi se da teže Slovencima pada činjenica da su tri dana slobodni.

"Prvi put na nekom takmičenju imam tri dana pauze. Stvarno, ne znam šta ćemo raditi u ovoj vukoj*****, kako se već zove, San Martin, ovde nema ničega, ni vuka, ni ćuka", rekao je Veselin Vujović.

"Razmišljam da pustim igrače jedan dan kući pošto smo tu na granici", istakao je Vujović, koji se naravno, ironično šalio.

Reprezentacija Slovenije je u Varaždinu gde će pokušati da stigne do trećeg mesta u grupi koje vodi u doigravanje za peto mesto na turniru, a koje znači i učešće na Svetskom prvenstvu.

Inače, mesto gde je smeštena reprezentacija Slovenije naziva se Sveti Martin, mesto od 2 i po hiljada stanovnika, nalazi se na samoj granici sa Slovenijom, a nije daleko ni tromeđa Mađarske, Hrvatske i Slovenije. 

Pored toga, Sveti Martin je poznat po ruralnom turizmu.

Ne propustite