Vujović otkrio zašto je iznenada otišao iz Zagreba, novi klub već na vidiku?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.05.2020.
17:13
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Imao je velikeplanove sa Zagrepćanima, ali tokom pandemije se sve promenilo.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Rukometna vest koja je mnoge iznenadila prethodnih dana jeste odlazak Veselina Vujovića sa klupe PPD Zagreba.

Iznenađenje je utoliko veće jer je Vujović pre pandemije pravio i realizovao velike planove sa Zagrepčanima, pa je uprava kluba dovela i nekoliko pojačanja na inicijativu Vujovića.

Šta se u međuvremenu dogodilo, Vujović je otkrio u razgovoru za ''Vijesti''.

''Nisam mogao da budem na dva mesta u isto vreme. Rekao sam ljudima iz uprave da imam problem u Šapcu, koji se ne može rešiti ako nisam ovde. Imam privatni biznis, koji se urušava ako nisam tu.

Nisam mogao da ljude držim u neizvesnosti, jer ne znam da li ću taj problem rešiti za četiri, pet ili šest meseci. Mislim da je ovako bilo najkorektnije. Ljudi iz uprave znaju da na mene mogu da računaju kada to završim. Tu sam ako im budem potreban'',
konstatovao je Vujović.
-
Baner live stream

Međutim, u isto vreme iz Skoplja stižu zanimljive informacije, pa su odmah počele spekulacije da bi popularni Vuja uskoro mogao da preuzme ekipu Vardara, pogotovo jer na čelo kluba dolazi njegov veliki prijatelj Mihajlo Mihajlovski.

''Te glasine su počele kada je objavljeno da se vraća Mihajlovski. Verujte mi, odlazak iz Zagreba nije trik da bih preuzeo Vardar. Mada, ne isključujem mogućnost da se to dogodi kada rešim ove privatne probleme'', zaključio je Vujović.

Ne propustite