Vujović otišao iz Niša i izneo šokantne detalje

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.04.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Veselin Vujović više nije trener Železničara.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena Veselin Vujović otišao je iz Niša gde je do juče trenirao Železničar. On se na takav potez odlučio nakon novog poraza svog tima, ovoga puta od Vojvodine u Novom Sadu.

"Ja sam igračima i najavio da ću, u slučaju poraza, podneti ostavku. Sinoć sam im se zahvalio na saradnji. Stojim iza toga i nakon prospavane noći i pokušaja ljudi iz kluba da me ubede da to bude drugačije. Mislim da je ovo i moralan čin posle dva poraza, a i posle jedne duge, teške sezone, koja je od početka do danas sve, samo ne jedna dobra sezona za klub i mene.

Veliki teret sam nosio na svojim plećima. Ne mislim da je iko imao lošu nameru, nikome ništa ne zameram, ali sam radio u nenormalnim uslovima, sa čestim finansijskim problemima, i ne mogu više. Zahvalio bih se igračima, ljudima u klubu, gradonačelniku, većniku za sport. Splet okolnosti je doveo do toga da nismo mogli ispuniti planove koje smo imali"
, rekao je Vujović.

Koliko je zapravo teška situacija u Železničaru Vujović je rekao za "Tanjug", istakao je da rukometaši "nemaju novca za čokoladu ili sok na pauzama prilikom puta, a kamoli za kiriju".


Ne propustite