Uzbudljivo u Pazaru, domaćin bolji od Partizana!

Autor: Beta Beta
subota 02.02.2019.
21:58
Izvor: Beta

Rukometaši Novog Pazara pobedili su večeras na domaćem terenu ekipu Partizana sa 28:27 (13:14) u derbiju 14. kola Superlige, kojim je posle zimske pauze nastavljeno elitno domaće takmičenje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Timovi su se smenjivali u vođstvu, najveća prednost u odnosu na rivala iznosila je tri gola, a gosti su tu prednost imali u 54. minutu pri rezultatu 24:27.

Domaćina je do drugog ovosezonskog trijumfa nad crno-belima predvodio najbolji igrač utakmice Armin Kaltak sa sedam golova, a pratili su ga Savo Slavuljica sa šest, Stefan Šaponjić sa pet i Zlatko Rakić sa četiri gola.

Aleksa Maksić dodao je tri, Aleksa Milošević dva, a Sead Medjedović jedan gol za Pazar, čiji je čuvar mreže Janko Gemaljević upisao 10 odbrana.Beogradjani nisu uspeli da izbegnu poraz, iako je njihov golman Alekandar Milenković odbranio 14 šuteva, od toga i sedmerac.

Mladen Šotić postigao je šest, Pavle Banduka pet, Darko Stevanović i Ivan Mićić po četiri, Andrija Djuričić tri, Milomir Radovanović dva, a Nikola Grubić, Miloš Padežanin i Boris Radivojević po gol za Partizan.

Gosti su od 40. minuta igrali bez kapitena Radovanovića, koji je posle grubog prekršaja nad Slavuljicom dobio direktan crveni karton.

Utakmicu u dvorani Pendik pratilo je oko 1.100 gledalaca.

Pazarci su zadržali treće mesto na tabeli sa 18 bodova, dva više od četvrtoplasiranopg Partizana.

Novi Pazar u 15. kolu gostuje Kikindi, a Partizan ekipi Rudara iz Kostolca.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Saturday, 02.02.2019
23:01

Bravo grade moj, bravo, svaka cast, samo nemojte kao i fudbalski klub da tonete. Svaka vam cast. Ponosan sam na vas