Uhvaćen ritam - Maestralne Srpkinje srušile Nemačku!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.12.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Bravo za naše dame koje su savladale Nemice u okviru drugog kola druge faze.

EPA-EFE/HIROSHI YAMAMURA
EPA-EFE/HIROSHI YAMAMURA

Povezane vesti

Velika pobeda reprezentacije Srbije koja nas je približila Olimpijskim igrama, možda čak i polufinalu Svetskog prvenstva! Izabranice Ljubomira Obradovića slavile su protiv Nemica sa 29:28!

Nakon izjednačenog početka, Srbija je preuzela primat u meču protiv Nemačke i povela sa 6:4 zahvaljujući igračici više, da bi Stoiljkovićeva i Pop-Lazićeva su dovele naš tim do 9:5.

Imale su naše rukometašice i plus od pet golova tokom prvog poluvremena što je bila i najveća prednost koju je imala neka reprezentacija na ovom meču. Tada je Katarina Tomašević bila fantastična.

Pred kraj poluvremena Nemice se vraćaju u igru i dolazi do izjednačenja, a onda je i Radojević dobila crveni karton što je bio dodatni hendikep za Srbiju.

Nakon dobre završnice Srbija odlazi na odmor sa dva gola viška, ali Nemice se vraćaju i preko Bergerove dolaze do prednosti, 23:24 i najavljuju neizvesnu završnicu.

Na ulasku u poslednji minut Nemice su imale gol prednosti, 28:27, ali je Jelena Lavko uspela da izjednači! Jovana Risović uspeva da odbrani napad Nemica, a na drugoj strani Lavko ponovo preuzima odgovornost i biva faulirana za sedmerac u poslednjim sekundama koji je iskoristila Kristina Liščević za veliku pobedu Srbije!


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite