Sve je spremno za šampionski spektakl u Aranđelovcu!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.05.2016.
13:58
Izvor: Sportske.net, zrkizvor.rs

Novi šampion Srbije u konkurenciji rukometašica je ekipa ŽRK ''Izvor Bukovička Banja'', a Aranđelovčanke će titulu proslaviti u nedelju, utakmicom poslednjeg kola plej-ofa protiv Radničkog iz Kragujevca.

zrkizvor.rs
zrkizvor.rs

Povezane vesti

Utakmica poslednjeg, šestog kola plej-ofa Superlige između ekipa Izvor BBA i Radničkog igra se u nedelju od 19 časova u Aranđelovcu, a s obzirom da su Aranđelovčanke već osigurale šampionsku titulu, ovaj meč će imati svečarski karakter.

Kako je najavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, šampionkama će pehar i zlatna odličja biti uručeni po završetku meča sa Kragujevčankama, a šampionska ceremonija je predviđena i na poluvremenu ovog meča kada će u glavnoj ulozi biti rukometašice drugog tima Izvor BBA.

Naime, one su ove sezone bile najbolje u Prvoj ligi Zapad, sezonu će završiti utakmicom protiv ekipe Napredak 12, takođe u hali SRC ''Šumadija'' od 16 časova i 30 minuta, a pehar i zlatna odličja dobiće u poluvremenu pomenute utakmice seniorki.

Aranđelovčani najavljuju i mala iznenađenja za navijače koji budu prisustvovali ovom spektaklu, uz pomoć Opštine Aranđelovac i prijatelja kluba, poput kompanije Pionir.

Uoči ovog meča, novinarima su se na konferenciji za medije obratili trener golmana Ivan Đorđević i rukometašice Ana Tomković i Timea Rabata. Oni su, između ostalog, pozvali publiku da dođe u nedelju uveče u SRC "Šumadija" i pozdravi veiki uspeh aranđelovačkog ženskog rukometa, a šta su još rekli tim povodom, možete da pogledate OVDE.

Ne propustite