Srbin pojačao skopski Metalurg

Autor: Beta Beta
sreda 22.02.2017.
15:01
Izvor: Beta

Srpski rukometaš Predrag Vejin, koji ima 24 godine i visok je 195 centimetara,od danas je igrač skopskog Metalurga.

Beta/Walter Bieri/Keystone via AP
Beta/Walter Bieri/Keystone via AP

Povezane vesti

Kako je saopšteno, povremeni reprezentativac Srbije je sa makedonskim vicešampionom potpisao ugovor do kraja ove sezone, sa mogućnošću da saradnja bude produžena. 

Vejin je, koji je, kako se ističe zadovoljio kriterijume trenera Metalurga Lina Červara, zajedno sa Martinom Velkovskim "pokrivaće desnu bekovsku poziciju". 

"Nakon odlaska Brajovića na toj poziciji imamo samo mladog Velkovskog, a imamo potrebu za još jednim desnim bekom u ekipi u susret doigravanja prvenstva Makedonije i takmičenja u Kupu", rekao je Červar.

On očekuje da će narednih dana biti završene sve administrativne stvari i da će srpski rukometaš moći da nastupi i u dve poslednje utakmice regionalne Seha lige.

Vejin, kako se navodi, potiče iz rukometnog rasadnika nekadašnjeg evropskog prvaka Metaloplastike iz Šapca, a u Skoplje dolazi iz tima Al Džazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Srpski desni bek je ranije igrao i za španski Ademar Leon i francuski Dankerk.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Thursday, 23.02.2017
18:05

Da se Srbija ugleda na makedonski rukomet. Jer su Vardar i Metalurg u Top 10 klubova evrope poslednjih godina a i ZRK vardar isto tako.