Srbija u ponedeljak dobija novog selektora

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.09.2018.
15:30
Izvor: Sportske.net

Muška rukometna reprezentacija Srbije u ponedeljak će dobiti novog selektora. Kormilo "Orlova" preuzeće proslavljeni reprezentativac.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Seniorska selekcija muške rukometne reprezentacije Srbije dobiće novog kormilara u ponedeljak.

Selektorska uloga biće poverena proslavljenom reprezentativcu i dosadašnjem treneru Crvene zvezde Nenadu Peruničiću!

"Blic" piše da će ova odluka biti ozvaničena na sutrašnjoj sednici Skupštine Rukometnog saveza Srbije, kao i da će Ljuba Obradović ostati muške "A" selekcije.

Selektor ženske reprezentacije i dosadašnji vršilac dužnosti selektora "Orlova" obavljaće ulogu savetnika i pomagati Nenadu Periničiću na početku mandata.

Reprezentacija Srbije uzeće učešće na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj koje je na programu od 10. do 27. januara sledeće godine.

Novi selektor imaće veoma težak posao jer su "Orlovi" smešteni u grupu sa domaćinom Nemačkom, Francuskom, Rusijom, Brazilom i Južnom Korejom.

Nenad Peruničić započeo je trenersku karijeru pre sedam godina i od tog momenta je na klupi Crvene zvezde kojoj je doneo jedan trofej u Kupu Srbije.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Sunday, 16.09.2018
17:04

Sacuvaj me Boze i sakloni...

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 16.09.2018
15:36

Da ste onomad bili pametni i da ste Vranjesa iskesirali, tj. njegovom klubu tacnije, sad bi imali reprezetnaciju koja je u TOP5/6 na svetu.