Spektakl i drama u Berlinu, Nemci prokockali pobedu u poslednjoj sekundi, šta to znači za Srbiju?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.01.2019.
22:13
Izvor: Sportske.net

Sjajna utakmica u ''Mercedes Benc Areni'', Francuzi bili na pragu poraza, a onda je usledio spektakularan šut iz deveterca u poslednjoj sekundi!

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola Grupe A Svetskog prvenstva odigrale su večeras Nemačka i Francuska u Berlinu, u spektakularnoj atmosferi, pred punim tribinama u Berlinu - na kraju po bod jednima i drugima, 25:25!

Domaćini su imali vođstvo u većem delu meča, pa i u samom finišu su vodili sa 25:23, bili na pragu pobede, ali onda je usledio čudesni finiš Francuza.

Uspeli su da smanje prednost, onda je njihov golman skinuo jedan zicer, a prava drama je usledila na tri sekunde pre kraja kada je dosuđen deveterac za ''Trikolore''.

Francuzi su ga prvi put neuspešno izveli, ali na njihovu sreću, sudije nisu dale znak za izvođenje, pa je sve moralo da bude ponovljeno. Drugu priliku, međutim, Timoti N'Gesan nije propustio, postigao je prelep pogodak, prosto je neverovatno kuda je provukao tu loptu pored protivničkog bloka, postavivši konačnih 25:25.

Francuska je tako ostala na prvom mestu sa sedam bodova, Nemačka je druga sa šest, kolo pre kraja grupne faze.

Šta to sada znači kada su u pitanju teoretske šanse Srbije za osvajanje trećeg mesta i plasman u sleeću fazu takmičenja?

Naravno, ''Orlovi'' bi morali da savladaju Nemce u poslednjem kolu, a uz to da se nadaju porazima Rusije od Francuske i Brazila od Koreje.

Previše uslova da bi to bilo realno, ali da sačekamo rasplet...
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Wednesday, 16.01.2019
02:26

Nestvarno losa partija protiv Brazila nas kosta prolaska dalje.

avatar
bagra
Wednesday, 16.01.2019
00:12

Prokockali smo Ruaiju i Brazil, plus fali Zelenovic, ali nema veze, nisu se brukali, mnogo gresaka, i gluposti, ali ako ova ekipa ostane za sl takmicenje bice bolje sigurno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 15.01.2019
23:19

Nema od toga, nista sta je sa vama...