SP - Poslednji ispit pred diplomski (20.45)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.12.2015.
11:49
Izvor: Sportske.net

Najbolje srpske rukometašice večeras igraju utakmicu trećeg kola u grupi "A" na Svetskom prvenstvu u Danskoj protiv selekcije domaćina. Duel sa favorizovanom Danskom biće priprema za ono što sledi u poslednja dva kola.

Beta/Jens Dresling/POLFOTO via AP
Beta/Jens Dresling/POLFOTO via AP

Povezane vesti

Jedan od glavnih favorita za osvajanje zlatne medalje na 22. Svetskom prvenstvu za rukometašice večeras će testirati naš nacionalni tim koji je u prva dva kola ostvario remi i poraz.

Večerašnji duel sa Danskom biće prilika da naše najbolje rukometašice testiraju formu pred utakmice u kojima će se odlučivati o plasmanu u osminu finala.

Imajući u vidu snagu protivnika rezultat večeras neće biti u prvom planu, ali pobedu ne treba unapred pripisivati Dankinjama.

Domaćin je u prva dva meča lako izašao na kraj sa selekcijama Tunisa i Japana, a upravo su te dve selekcije najveći rivali Srbiji za plasman u osminu finala.

Što se tiče reprezentacije Srbije u prva dva kola su ubeleženi remi sa Crnom Gorom (28:28) i poraz od Mađarske (32:26).

Večerašnja utakmica biće odigrana u "prajm tajmu" od 20.45 što će biti prilika da se naše reprezentativke prikažu u najboljem moguće svetlu i da natempiraju formu za odlučujuće duele sa Japanom i Tunisom.

Podsećamo da će četiri prvoplasirane ekipe iz svake grupe obezbediti plasman u osminu finala zbog čega će pobede nad Japanom i Tunisom biti obaveza za naš nacionalni tim.

Ne propustite