Selektor Srbije posle debakla u Splitu: ''Igrali smo korektno''

Autor: Beta Beta
subota 13.01.2018.
11:07
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je da je njegova ekipa odigrala korektno u porazu od Hrvatske na početku Evropskog prvenstva i istakao da ne krivi golmane.

BETAPHOTO/HINA/Mario STRMOTIC/DS
BETAPHOTO/HINA/Mario STRMOTIC/DS

Povezane vesti

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je sinoć u Splitu od Hrvatske sa 22:32 (9:14), u utakmici prvog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

"Čestitam Hrvatskoj na pobedi, publici koja je došla u velikom broju, mojoj ekipi na angažovanju. Pokušali smo da pariramo Hrvatskoj i to je bilo jako dobro u dvadeset minuta", rekao je Cvetković.

"Odigrali smo korektno, ne krivim golmane, pred njima je budućnost. Mladi su. Zaboravljamo ovaj meč, okrećemo se narednom protivniku", rekao je Cvetković.

Rukometaš Nemanja Zelenović je naveo da će njegova ekipa dati sve od sebe da se plasira u drugi krug šampionata Evrope.

"Čestitam reprezentaciji Hrvatske na pobedi, igrali su dobro. Imali smo dobru igru u prvih 25 minuta, ali Hrvatska je bila na nivou više. Moramo da zaboravimo ovaj meč koji nismo najbolje odigrali.

Igramo sa Šveđanima, koji su i pored poraza, odlična ekipa. Razgovaraćemo i igrati mnogo bolje. Daćemo sve od sebe da se plasiramo u drugi krug", rekao je Zelenović.

U drugom kolu Srbija će u nedelju od 18.15 igrati protiv Švedske, koja je danas izgubila od Islanda sa 26:24.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mile Popovic
Saturday, 13.01.2018
19:01

mora da sam gledao neku drugu utakmicu! na ovoj smo igrali kao sto se igralo u proslom veku,igrali smo bez ideje,krila kao da nemamo,sporo tromo na snagu ma katastrofa. cvetkovicu daj ostavku,vidis da nejde!

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 13.01.2018
16:26

Sram te bilo...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 13.01.2018
13:18

Svedjani sad moraju da nas dobiju ili ispadaju , to nam bas i ne ide u prilog ali sta da se radi