Rukometni kolaps Srbije, igrači ŽESTOKO opleli po Cvetkoviću!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.02.2018.
09:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jovica Cvetković neće ostati selektor nakon prozivki koje su usledile od igrača.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Videlo se da nešto ne štima na EP za rukometaše u Hrvatskoj.

Šta se desilo?

Trener Jovica Cvetković je optužio igrače da su "bančili" po Zagrebu, na šta je stigao odgovor od strane rukometaša reprezentacije Srbije koji se do sada nisu oglašavali ovim povodom.

"Bez ikakvog razloga stavljeni smo na stub srama, zahvaljujući „selektoru“, koji je izneo niz neistina na naš račun. Sada je došlo vreme da i mi progovorimo. Odgovorno, sportski i moralno tvrdimo da je svaka reč izrečena od stane Cvetkovića notorna laž.

Zar je moguće da selektor jedne zemlje ne zna u kom klubu mu igraju igrači?! Zar je moguće da je pitao kapitena Šešuma kako je u Levenu, neznajući da je on već četiri godine u Gepingenu! Zar je moguće da selektor postavi pitanje Radivojeviću “gde si sad mali”, aludirajući na klub u kom igra, jer naravno to tek nije znao? Zar je moguće da selektor ode u Skoplje da obavi razgovor sa Alemom Toskićem, a on igra u Velenju? Onda valjda i nije trebalo da nas čudi što nije znao 85 odsto protivničkih igrača.

A i kad jeste, pušio je u sali gde se trenira! U trenerci sa grbom Srbije! Na pušenje u svlačionici pred svaku utakmicu smo navikli, to nije novina. Nijednom tokom EP selektor nije putovao sa ekipom autobusom, već privatnim kolima. Nije se znalo kad su doručak ili večera, kad se kreće iz hotela... Za sedam dana u hotelu račun je bio 1.200 evra samo za alkohol! Onda i ne čudi što je selektor svako veče bio pijan.

Pod dejstvom alkohola je napao i udario potpredsednika Saveza, Dragana Škrbića. Igrači su razdvajali i smirili strasti. U najmanju ruku je sramotno i ružno da svoje neznanje, nered i skandale Cvetković pravda preko naših leđa.

Niko od nas nije išao na izlet, nego na EP, da se časno i pošteno, kao i uvek, bori za svoju zemlju“
, stoji u saopštenju igrača, prenose "Novosti".

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Friday, 23.02.2018
13:23

Što je najgore, obe strane su u pravu.

avatar
simbadlija1988
Friday, 23.02.2018
12:46

Ne znam kako se selektor ponasao na treninzima i u hotelu ali sam video na terenu koliko se borite za nacionalni dres.Poenta svega je da nije bitno da li igra u Lovenu ili Gepingenu nego kako odigra svoju reprezentativnu uliogu , a to Srbende moje nije ni za kakvu pohvalu.Videcemo ko ce biti sledeci selektor ali bez obzira ko to bude bude vas nacionalni naboj mora da se vidi na takmicenjima.

avatar
Red blood
Friday, 23.02.2018
13:17

Znaci totalno neispravno razmisljas!Nemoj sa se vredjas,jer mi to nije cilj.Vec:Jedna ovako mala zemlja ne moze biti najbolja u svim sportovima.Nikad mi nismo bili velesila u rukometu na duze staze.Desila se jedna ili dve generacije i to je to.E sad,jedna kvalitetom limitirana ekipa mora da bude vodjena do perfekcije,da bi ostvarila bilo kakav uspeh.Delovali smo totalno neuigrano,bezidejno,uzasno lose braneci brzi centar protivnika..jos ako na to dodas losu atmosferu na relaciji selektor-igraci..jos smo dobro i prosli.A sve sto sam spomenuo..po mom shvatanju je odgovornost selektora.

avatar
Friday, 23.02.2018
18:18

Imaju vec 20+ godina kontinuiteta, osvojili su zlato na OI u Atlanti, godinu dana pre toga bili drugi na svetu, ali, ja sam mislio na neki duzi period od 30-40 godina. Cujemo se 2028:-D

avatar
Friday, 23.02.2018
14:36

Na SVAKOM ne bismo sigurno.

avatar
simbadlija1988
Friday, 23.02.2018
14:25

Nemoj meni da pricas i objasnjavas sta mi mozemo i sta ne mozemo jel pratim sve sportove zadnjih 20 god i vidim kakvo je stanje a to da li ih nacija voli pa ja mislim i vise nego sto oni zasluzuju.Cinjenica je da onaj ko gleda sport i posmatra igrace i nacin na koji se bore ne moze da bude zadovoljan.Sa malo vise uigranosti i malo vise volje na svakom sampionatu bi bili u prve 4 ekipe i to je cinjenica a ne neka fantazija!!!

avatar
Friday, 23.02.2018
13:47

A ko je na duze staze bio velesila? Nijedna reprezentacija to ne moze da kaze za sebe, ranije si imao Rumune, Cehe i Sovjete, a Svedska je isto imala prazan hod od trideset godina. Sada imas Francusku i Spaniju, Dansku i jos neke, niko nije uvek bio dobar.

avatar
Friday, 23.02.2018
12:36

Za njega je jasno da je morao da leti jos tokom EP, ali niste ni vi bas sveci, nemoguce je da nijedan selektor ne valja, a da ste vi potpuna nevinasca?!

avatar
Amar Zornic
Friday, 23.02.2018
12:12

Cvele ... krivi smo mi