Rukometašice - Jakom odbranom do Svetskog prvenstva

Autor: Beta Beta
subota 06.06.2015.
01:21
Izvor: Beta

Poslednja prepreka srpskim rukometašicma za plasman na planatarnu smotru najboljih biće selekcija Ruminuje.

ehf-euro.com
ehf-euro.com

Povezane vesti

Reprezentativka Srbije u rukometu Jovana Risović rekla je danas da će adut njene ekipe u predstojećem meču baraža protiv Rumunije za plasman na Svetsko prvenstvo biti jaka odbrana.

"Spremno ćemo dočekati meč sa Rumunijom. Dobro smo ih analizirali i znamo odakle nam preti najveća opasnost. Mislim da će naš adut biti jaka odbrana, koja mora biti agresivna. Za napad nam je potrebna disciplina i strpljenje. Želja i htenje ove ekipe neće izostati sigurno, pa se nadam da će i rezultati biti odgovarajući", kazala je Risović.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra igra prvi meč baraža sa selekcijom Rumunije za plasman na SP u Danskoj.

Meč se igra sportskoj hali u Kraljevu od 18h.

"Biće ovo težak put ka Svetskom prvenstvu, ali ne i neizvodljiv. Reprezentacija Rumunije okuplja igračice sa puno iskustva, ali potrudićemo se da napravimo najbolji mogući rezultat, jer nas očekuje još jedan meč sa njima u Rumuniji", rekla je Jelena Popović.

Selektor Saša Bošković naveo je da veruje u pobedu svoje ekipe protiv Rumunije.

"Najvažnije i najbitnije je da su sve devojke zdrave i spremne za sutrašnji meč sa Rumunijom. Odradili smo poslednji trening gde smo se uverili da smo spremni. Ostaje nam još da sutra da izađemo na parket i pokažemo se. Verujemo u pobedu", rekao je Bošković.

Ne propustite