Rukometaši Srbije odradili trening pred duel sa Hrvatskom, poznati glumac došao da ih podrži

Autor: Beta Beta
sreda 10.04.2019.
20:52
Izvor: Beta

Rukometni reprezentativci Srbije Miljan Pušica i Bogdan Radivojević složni su u oceni da je podrška publike u predstojećoj utakmici protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo izuzetno bitna, te su ih shodno tome danas pozvali da ispune Beogra

EPA-EFE/HAYOUNG JEON
EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Povezane vesti

Meč između Srbije i Hrvatske igraće se sutra od 18.00 u Beogradskoj areni, a ulaz je besplatan.

"Izuzetno bitan meč je ispred nas. Moramo da idemo na pobedu, i pored toga što je Hrvatska favorit. Moramo da popravimo utisak sa Svetskog prvenstva. Podrška publike je izuzetno važna za nas. Što nas više navijača bude podržalo, bićemo jači", rekao je levi bek Pušica.

Rukometaši Srbije odradili su danas prvi i ujedno poslednji trening u Areni pred utakmkicu sa selekcijom Hrvatske u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Pozivam ljude da dođu u što većem broju. Sa njima možemo da uradimo mnogo više. Neka dodju ljudi da nas podrže, jer ćemo mi izginuti na terenu. Neka budu uz nas", rekao je Radivojević.

Na prvom treningu reprezentacije u Beogradskoj areni, gde su poslednji meč odigrali pre sedam godina pojavio se i glumac Milan Vasić.

On je uputio reči podrške uz obećanje da će zajedno sa svojim prijateljima bodriti rukometaše u sutrašnjoj utakmici.

Ne propustite