Rukometaši razočarani, tako je malo falilo...

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.04.2019.
20:46
Izvor: Beta

Golman reprezentacije Srbije žali za pobedom.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

"Krivo mi je što smo završili nerešeno, imali smo utakmicu u svojim rukama, imali smo sve u svojim rukama. Na kraju neka želja, opet na kraju kao da se plašimo pobede, ne mogu da objasnim, taj stepenik više koji nam treba samo da malo 'škljocne', da proguramo. Na dva razlike smo promašili zicere, malo propusti sa moje strane... Mislim da smo imali dva boda i zaslužili ih. Nadam se da ćemo iskoristiti priliku u nekim drugim utakmicama u gostima, ili u utakmicama protiv Belgije i Švajcarske", rekao je Milosavljev posle utakmice.

Srbija je u Beogradskoj areni odigrala nerešeno 25:25 sa Hrvatskom, u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. U četvrtom kolu u nedelju od 20.30 Srbija i Hrvatska igraće u Zadru.

"Očekujem da odigramo bolje nego danas, da poradimo na ovim greškama, da probamo da ih ispravimo, nadam se da će biti dobro", dodao je srpski golman.

Reprezentativac Nemanja Ilić rekao je da je njegova ekipa danas mogla da pobedi velikog protivnika.

"Odigrali smo dobro, promašili smo neke šuteve, nismo uspeli u drugom poluvremenu kada je trebalo da se odlepimo, mislim da nas je to najviše koštalo. Mislim da smo mogli da ih pobedimo ovog puta", rekao je on.

Upitan, da mu je neko pre utakmice ponudio remi, da li bi prihvatio, Ilić je odgovorio odrično.

"Ići ćemo u Hrvatsku da pobedimo, u svakoj utakmici idemo da pobedimo, da sakupimo bodove. Mislim da je ovaj mladi tim na dobrom putu, vreme će pokazati da možemo da igramo sa svima", naveo je on.

Srbija je treća na tabeli sa dva boda, a prve dve ekipe iz svake grupe idu na Evropsko prvenstvo, kao i četiri najbolje trećeplasirane.

"Idemo u Hrvatsku da pobedimo, možda možemo i sada da završimo. Želimo da pobedimo sve sa kojima igramo, to je naš stav", dodao je Ilić.

Ne propustite