RSS oformio stručni štab, Đeroni pomaže i srpska rukometna legenda!

Autor: Beta Beta
sreda 19.08.2020.
15:31
Izvor: Beta

Muška rukometna reprezentacija Srbije dobila je stručni štab, koji će činiti Žikica Milosavljević, Boris Rojević, Dimitrije Pejanović i Predrag Rajković.

EPA-EFE/HENNING BAGGER
EPA-EFE/HENNING BAGGER

Povezane vesti

"Veoma je važno imati ljude poput Žikice i Dimitrija u stručnom štabu. Oni poznaju kako funkcioniše reprezentacija, poznaju kako diše svlačionica, imaju iskustva sa velikih takmičenja, tako da će njihovo znanje i iskustvo biti od velike koristi", rekao je selektor Toni Đerona.

Đerona je naveo da će mu biti "zadovoljstvo da radi sa stručnim štabom formiranim od strane Rukometnog saveza Srbije".

Legendarni rukometaš Žikica Milosavljević i Boris Rojević biće mu asistenti, Dimitrije Pejanović trener golmana, a Predrag Rajković kondicioni trener.

Milosavljević i Rojević će voditi i juniorsku reprezentaciju.

"Tako želimo da budemo sigurni da će glavni principi rada biti isti u svim nacionalnim selekcijama. To će biti od koristi svim trenerima i reprezentativcima bez ikakve sumnje. Moramo obratiti pažnju na mlade igrače, njihov rad u klubovima, a ako imaju potrebu u saradnji sa klubovima, Predrag će biti tu kako bi spremio adekvatan program fizičke pripreme. Taj deo rada sa mladim igračima je izuzetno važan kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve u budućnosti", kazao je Đerona.
Baner

Ne propustite