Radnički sumirao godinu na novogodišnjem koktelu

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 17. decembar 2017.

  • 14:05

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Rukomet u Kragujevcu je na novom početku, o tome se govorilo i na novogodišnjem koktelu koji je organizovan od strane RK Radnički 1964.

Radnički sumirao godinu na novogodišnjem koktelu
Foto: Simona Blagojević
RK Radnički 1964 je organizovao i upriličio Novogodišnji koktel u restoranu Jezero i iskoristio priliku da obeleži uspešni završetak kalendarske godine i najavi bolje dane kragujevačkog rukometa. Uz prisustvo čelnika gradske uprave, sponzora, medija, prijatelja kluba, aktuelnih igrača i igračica kao i bivših rukometaša i rukometašica u svečarskoj atmosferi, gostima se obratio predsednik kluba Stavro Rašković.

"Nakon turbulentnog perioda kragujevačkog rukometa, formirali smo RK Radnički 1964 kao težnju da se rukomet u Kragujevcu vrati na ono mesto koje mu pripada. Jedinstveni smo po tome što u okviru kluba imamo i mušku i žensku takmičarsku selekciju koje dostojno reprezentuju i klub i grad, kao i besplatnu školu rukometa na koju smo izuzetno ponosni. Muški tim je posle trijumfalno okončane sezone od letos član Super B lige a ženski Prve lige Zapad. Činjenica na koju smo izuzetno ponosni je da su obe selekcije najmlađe u ligi i da ih čine skoro stopostotno igrači i igračice iz Kragujevca i naše škole rukometa, što nam daje nadu da ćemo i dalje igrački kadar crpeti iz svojih redova", rekao je Rašković.

Rašković se posebno zahvalio čelnicima grada gradonačelniku Radomiru Nikoliću, Miroslavu Petrašinoviću, predsedniku Skupštine, a posebno pomoćniku gradonačelnika Nikoli Uroševiću, kao i brojnim drugima koji su prepoznali šta ovaj projekat znači za grad kao i sport uopšte i najavio da od nove godine klub menja status i prelazi u privredno društvo što garantuje stabilnost u daljem razvoju i prosperitetu.

"Posebnu zahvalnost dugujemo našem generalnom sponzoru kompaniji „VILLAGER“ koji su spoznali značaj našeg sportskog egzistiranja, kao i mnogim drugims sponzorima, donatorima, prijateljima kluba bez kojih ovoga svega ne bi ni bilo. Takođe, zahvaljujemo se na izuzetnoj saradnji i medijima koji su nas od početka pratili na korektnom izveštavanju i praćenju naših aktivnosti"
- zaključio je predsednik Stavro Rašković.

novogodisnji koktel Radnicki 1964
foto: Simona Blagojević

Gostima se obratio i Vladislav Selaković predsednik skupštine kluba.

"Pored svih uvaženih gostiju,izrazio bih zadovoljstvo brojem okupljenih bivših igračica i igrača na ovom skupu koji će prerasti u tradicionalni i koji ćemo obogatiti i novim sadržajima. Naš klub je i koncipiran da bude dom i zajednička kuća svih onih koji su utkali deo sebe u istoriju kragujevačkog rukometa i od vas očekujemo podršku i saradnju u daljem progresu. I nadalje ćemo raditi i maksimalno se truditi da realizujemo zacrtane ciljeve i ideje", rekao je Selaković.
    
U prijatnoj i opuštenoj atmosferi čelnici kluba su izrazili nadu i želju za još boljim sportskim rezultatima u nastupajućoj godini.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari