Protiv Danske da se podesi snajper i pobeda je zagarantovana!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.12.2019.
15:31
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije sutra igra najbitniji meč prvenstva.

EPA-EFE/HIROSHI YAMAMURA
EPA-EFE/HIROSHI YAMAMURA

Povezane vesti

Srbija nije daleko od polufinala, još bliže je Olimpijskim igrama sledeće godine. Potrebna je pobeda protiv Danske, a utakmica počinje sutra od 10 časova po našem vremenu.

Kapiten naše reprezentacije Jelena Lavko ističe da ekipi prija pauza.

"Prija mala pauza, već smo odigrale dosta utakmica, već smo se iscrpile i treba nam dan da se odmorimo. Upravo smo došle sa malog izleta, bile smo u botaničkoj bašti, pa smo prošetale i centrom, sad idemo u sobe da se odmaramo, posle imamo spremanje taktike i gledanje snimaka, pa na terapije. Fizio tim nam dosta pomaže. Normalno je da svaka igračica ima neki problem koji vuče možda još iz kluba, pošto su nam svima bile teške sezone, mnogo utakmica, treninga. Momci odrađuju ekstra posao", kaže Jelena Lavko.

Imala je Jelena problem nakon poslednjeg napada protiv Nemačke jer je doživela nezgodan pad.

"Bio je nezgodan pad, malo sam se i uplašila, nisam imala kontrolu, nije se ništa strašno desilo, hvala Bogu. Bolelo je, ali sva sreća imamo ovaj dan pauze da sve oporavimo i fizički i psihički. Kada se vratimo kućama onda ćemo bolovati", kaže ona.

O Dankinjama ne priča previše, iako zna, ali ističe šta je potrebno za pobedu.

"Igraju taj skandinavski rukomet, kao Norveška, a i Holandija je tu negde. Trče bore se, odličan golman, on im puno pomaže. Moramo biti koncetrisaniji pri šutu, ako damo gol, lakše će sve biti", kaže ona.




Ne propustite