Peruničić surovo iskren na tajm-autu, jeste li čuli šta je rekao igračima?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.01.2019.
18:16
Izvor: Sportske.net

Ako ste propustili današnju utakmicu, možda ćete u ovih pola minuta snimka sa tajm-auta dobiti najbolji odgovor kako su naši reprezentativci izgledali protiv Brazila...

Epa/Hayoung Jeon
Epa/Hayoung Jeon

Povezane vesti

Nadali smo se posle odlične premijere protiv Rusije da bi ova podmlađena reprezentacija Srbije mogla da bude jedno od prijatnijih iznenađenja na Svetskom prvenstvu, ali ispostavilo se da je ta partija bila samo kratak bljesak.

Usledio je ubedljiv poraz od Francuske, a danas ih je i Brazil savladao rezultatom 24:22, pa su šanse za plasman u drugu fazu sada svedene na teoriju.

Brazil je obilato koristio preveliki broj početničkih grešaka naših reprezentativaca u napadu, a odlični golman Milosavljev nije mogao da sve to anulira, iako je na kraju malo nedostajalo.

Selektor Nenad Peruničić je pokušavao na sve načine da trgne svoje igrače, a tokom njegovog tajm-auta u drugom poluvremenu, posebno je u TV prenosu odjeknula rečenica:

''I moja baba može da igra kao vi!''
-
-

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Monday, 14.01.2019
20:27

To je tacno sto je rekao, ali je po meni iskljucivo on krivac za poraz. Nisam ih nesto pratio da bih znao ko je koliko dobar, ali brate ako su ti zatvorili Nenadica i Vujicu nista ne ide, ne mozes insistirati da se napadi grade preko njih. Gubili su se bekovi u kljucnim trenucima, celu utakmicu smo igrali bez krila, a pivote smo premalo koristili s obzirom na to sta su pokazali. Forsirao je Vujica kao da mu je sin i da je ovo pripremna utakmica za SP, pa da mu podigne samopouzdanje. Ne igra se tako veliko takmicenje

avatar
nenadnenad1234
Monday, 14.01.2019
19:22

Jel ce da bude surovo iskren i da kaze zbog cega je postavljen na mestu selektora? Da izigrava cirkuzanta ko Maradona onomad u Argentini?