Peruničić posle poraza u Zadru - Šta Srbiji još treba da bi bila u društvu reprezentacija kakva je Hrvatska?

Autor: Beta Beta
nedelja 14.04.2019.
23:55
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je večeras da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Hrvatske uprkos porazu u Zadru.

Epa-Efe/Clemens Bilan
Epa-Efe/Clemens Bilan

Povezane vesti

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Zadru od selekcije Hrvatske sa 23:27 u meču četvrtog kola grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

"Nebitno gde se nalazimo, moramo da igramo hrabro i sa karakterom. Večeras je bio ispit ovih momaka da vidimo gde se nalazimo.

Pokazali su dosta, fali još uvek zrelosti, mnogo su se trošili u odbrani. Bilo je nekih pasova, izgubljenih lopti, ali u suštini sam zadovoljan", rekao je Peruničić, prenosi Rukometni savez Srbije.

"Drugo poluvreme smo bili konkurentni jednoj velikoj reprezentaciji. Ovaj meč je bilo odrastanje da shvate momci šta im još treba da bi bili u društvu reprezentacija kakva je Hrvatska",
rekao je Peruničić.

On je istakao da je ponosan na svoje igrače jer, kako je naveo, "nisu odstupili ni kada su gubili sa sedam razlike".

"To je karakter koji nije prvi put pokazan. Pokazali su i na SP, bez obzira koja je razlika, da postoji jedna linija od koje se ne odstupa, uvek imamo veru.

Čestitke Hrvatskoj, pokazali su klasu, a čestitke i ponos za moje momke koji nisu podlegli žestokoj atmosferi i sjajnom protivniku. Idemo dalje, još jedna lekcija", rekao je selektor Srbije.

Ne propustite