Peruničić odabrao odlične reči, ovako je tešio Kukića

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.01.2019.
21:38
Izvor: Sportske.net

Srbija je imala veliku šansu za pobedu...

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Rusiju u prvom kolu Svetskog prvenstva u rukometu koje se održava u Danskoj i Nemačkoj.

Srpska reprezentacija je odigrala nerešeno, 30:30, propustili smo veliku šansu da stignemo do pobede jer smo u drugom poluvremenu vodili sa 23:19, a na samom kraju smo imali dva gola prednosti koja smo ispustili. Pored toga, imali smo napad za pobedu, Kukić nije uspeo da postigne gol, golman Rusije je sjajno odbranio.

"Rekao sam mu da sam promašio mnogo više nego što će on promašiti. Svi su oni želeli najbolje. Lazarov šut smo svi videli u golu, mnogo sam sličnih udaraca i ja promašio u karijeri. To je nešto sa čim mora da živi", rekao je Nenad Peruničić.

Sledeća utakmica je protiv Francuske u subotu, videćemo koliko može naša reprezentacija u duelu protiv jedne od najjačih reprezentacija sveta.


Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Friday, 11.01.2019
23:49

Ma Lazare, odlično si šutnuo, glavu gore! Nije ušla, nije strašno.. dobre bekove imamo. Inače, Diburov (ako tako bi) je izjavio da bi više voleo da je sa Srbijom igrao na kraju grupne faze, jer nama na takmičenja forma opada zbog skandala i svađa.. što je sramotno, ne što je on izjavio, nego što to zaista jeste tako.. Nek nam bude za nauk, sam borbeno kao noćas do samog kraja! Napred momci

avatar
vlada ns
Friday, 11.01.2019
23:33

Ovako borbeno nismo dugo vremena igrali,izostala je pobeda nazalost. Svi treba da se ponose jer su izgoreli svi do jednog na ovoj utakmici. BRAVO MOMCI

avatar
adidas forever
Friday, 11.01.2019
22:57

Ne znam koji je lik bio gost u studiju na 'Areni', ali slušajući njega pre utakmice mogla se očekivati ne preterano teška pobeda protiv Rusa i još svašta nešto od naše reprezentacije do kraja SP. Vrlo smo respektabilna i kvalitetna reprezentacija, sjajan kolektiv, pravi naslednici svih onih sjajnih reprezentativnih uspeha itd. A ja mislio da je rukomet kod nas upropašćen.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 12.01.2019
00:40

Bio je Manojlovic nekadasnji reprezentativac izmedju ostalog clan selekcije koja je osvojila srebro 2012. Ako mislis na njega :)

avatar
adidas forever
Monday, 14.01.2019
15:58

Nemam pojma koji je, valjda je on (što se rukometa tiče ja sam tu negde 'zaštopao' oko Vujovića, Isakovića, Cvetkovića, Bašiča, Vukovića, Mrkonje, Portnera itd.). Uglavnom lik je prilično elokventan za jednog rukometaša, ali priča gluposti, tj. ono što ni ti ni ja ne možemo videti na rukometnim terenima kada igra naša reprezentacija, naprotiv. Već su Francuzi pokazali da se ništa nije promenilo ni što se tiče (ne)kvaliteta u našem rukometu, a ni što se tiče pristupa samoj igri. Idemo dalje. :D